Öğrenciler çevreci projeleri yerinde inceledi

Öğrenciler çevreci projeleri yerinde inceledi

Öğrenciler çevreci projeleri yerinde inceledi

SASKİ, rutin gerçekleştirilen tesis ziyaretleri ile öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Arifiye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri içme suyu arıtma ve yenilenebilir enerji tesislerini ziyaret etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), yenilenebilir enerji yatırımları ve arıtma tesisleri ile öğrencilerin çevreci projelerle tanışmasını sağlıyor. Geçtiğimiz haftalarda tıp fakültesi öğrencilerini, öncesinde ise yurtdışından gelen eğitimcileri ağırlayan tesisler bu hafta ise Arifiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini misafir etti.

EĞİTİME VERİLEN DEĞER VE DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Teknik gezi kapsamında Hızırilyas İçme Suyu Arıtma, ADASU HES ve GES tesislerini ziyaret eden öğrencilere içme suyunun arıtılması ile yenilenebilir enerji üretmenin aşamaları uygulamalı olarak gösterildi. Ders kapsamında düzenlenen gezide öğrenciler ise merak ettiklerini alanında uzman personellere sordu. Gezi sonunda ise katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynak : İGFA

  • Salı 18.3 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.2 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 19.3 ° / 7.1 ° Güneşli