Milli Eğitim'den yıl sonu faaliyetlerine aktif katılım çağrısı

Milli Eğitim

Milli Eğitim'den yıl sonu faaliyetlerine aktif katılım çağrısı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencileri "yıl sonu faaliyet haftası" kapsamında okullarda düzenlenecek sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere aktif katılmaya davet etti.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2023-2024 eğitim öğretim yılının son haftasında, tüm kademelerde "yıl sonu faaliyet haftası" ile keyifli ve eğitici bir şekilde yaz tatiline girmeye hazırlık yaptıklarını belirtti. 

"Yıl sonu faaliyet haftası" ile öğrencilerin ders kitaplarının ötesine geçerek farklı alanlarda becerilerini geliştirme, yeni şeyler keşfetme ve eğlenerek öğrenme imkânı bulacaklarını vurgulayan Bakan Tekin, "Bu hafta boyunca sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetler başta olmak üzere birçok etkinlik öğrencilerimizi bekliyor olacak. Bugün itibarıyla başlayacak olan bu özel haftada, tüm öğrencilerimizi aktif katılıma ve coşkuyla bu etkinliklere dâhil olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Öğrencileri yıl boyunca gösterdikleri emek ve özveri için tebrik eden Bakan Tekin, eğlenerek öğrenilen bir hafta olmasını diledi.


Haber Kaynak : İGFA

  • Salı 33.7 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 34.3 ° / 15.1 ° Güneşli