Bursa Osmangazi Belediyesi'nden personele öncü kutlama

Bursa Osmangazi Belediyesi

Bursa Osmangazi Belediyesi'nden personele öncü kutlama

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesindeki son mesai gününde, personelin kadınların gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

BURSA (İGFA) - Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini erken başlattı.

Belediye’nin tüm birimlerini gezen Başkan Aydın, kadın personele masa çiçeği hediye ederek, kadınlar gününü kutladı. Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını ifade eden Başkan Aydın, “Osmangazi’ye ve Osmangazililere en güzel hizmeti sunmak için emek veren kadın çalışma arkadaşlarımızla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir araya geldik. Onların vermiş olduğu emek sayesinde Osmangazi’yi çok daha iyi yerlere taşımaya devam ediyoruz. Sadece 8 Mart değil, her günün kadınlar günü olması gerekiyor. Kadınların daha özgür, eşit ve hür olduğu, şiddete maruz kalmadığı bir dünya için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

  • Salı 22.6 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 11.9 ° Güneşli