Başkan Büyükakın'dan STK ziyaretlerine devam

Başkan Büyükakın

Başkan Büyükakın'dan STK ziyaretlerine devam

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eğitime destek veren sivil toplum kuruluşları, kent estetiğine ve dayanıklılığına katkı sunan odalar ile birlikte şehre dair önemli projeler üreten STK’ların yanı sıra kurumlarla olan görüşmelerine devam ediyor

KOCAELİ (İGFA) - Daha iyi bir gelecek için tüm öneri ve fikirleri dikkate aldıklarını görüşmelerde ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Hep birlikte insan hakları için sesimizi yükseltelim” dedi.

Sağlık hizmetlerine erişimi artırmak için çalışan ve insan kaynağının gelişmesini katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Büyükakın, "Şunu çok da iyi biliyoruz, sivil toplum kuruluşları topluma hizmet etmenin ve değişim yaratmanın en etkili yollarından biridir. Sivil alanda bilgi, fikir ve proje üretmek isteyen her insanımızın STK’lara katılarak sorumluluk almasını çok kıymetli buluyorum. Gönüllü olmak demek fark yaratmak demektir. Dünyada çevreyi korumak ve insan haklarını savunmak için sivil toplum kuruluşları büyük bir çaba gösteriyor. Bu önemli çalışmalara destek vermek daha iyi bir gelecek için çalışmak demektir" dedi.

DAHA ADİL DÜNYA İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Başkan Büyükakın, “Gönüllü olarak bir sivil toplum kuruluşuna katılmak, topluma hizmet etmenin en anlamlı yollarından biridir. Vatandaşlarımızdan STK’lar içerisinde gönüllü olmasını ve fark oluşturmasını istiyorum. Sürdürülebilir geleceği destekleyen sivil toplum kuruluşlarına destek vererek dünyamızı korumak ve daha adil bir dünya için harekete geçmenin çok kıymetli olduğunu dile getirmek isterim. İnsan haklarını savunan sivil toplum kuruluşlarını da bir kez daha tebrik ediyorum. Daha adil bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz. Şunu da güçlü bir şekilde ifade etmek isterim. Hep birlikte dünyadaki insan hakları ve yaşanan zulümler için sesimizi yükseltelim” açıklamasını yaptı.


Haber Kaynak : İGFA

  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli