'Yasak kalksa bile transfer yapmayabiliriz'

Başkan Ali Ay, transfer için hala kafalarında soru işareti olduğunu söyledi.

'Devre arasında yapılan transferden çok hayır gelmiyor' diyen Başkan Ay 'Transfer tahtası açılsa bile adım atmayabiliriz. Ay sonuna kadar zamanımız var. Acelemiz yok.' şeklinde konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transferle ilgili çok önemli açıklamada bulundu. Dünkü sabah çalışması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ay, transfer tahtasını açmak için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Devre arası transfer yapmanın zorluklarına işaret eden Ali Ay 'Devre arasında yapılan takviyelerden çok hayır gelmiyor.Ekonomik anlamda da herkes kriz içinde. Diğer kulüpleri de görüyorsunuz.' dedi.

ACELEMİZ YOK

Dikkatli çalıştıklarını ve karar verme aşamasında olduklarının altını çizen Başkan Ali Ay şöyle konuştu: 'Biz transfer tahtasını açmak istiyoruz. Ancak transfer tahtası açılsa bile transfer yapmayabiliriz. Bu konularda dikkat etmemiz lazım. Sakho, Shehu ve Furkan iyileşti. Onlar da yeni transfer gibi takıma tekrar katılacak. Hocamızla da görüşüyoruz. Gençlerimiz de var. Transfer konusunda ay sonuna kadar zamanımız var. Acelemiz yok.

GENÇLER KIYMETİNİ BİLMELİ

Başkan Ali Ay, dünkü maçla ilgili olarak ise, 'Yüzde 80'i genç futbolculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıktık. 2 sene sonra hepsinden yararlanacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Samet Hoca bu konuda bizim için bir değer. Farkımız burada ortaya çıkıyor. Gençlerde bunun kaybetini bilmeli. Kendileriyle bu kadar ilgilenen bir teknik kadro var. Zamanla hepsi Bursaspor için savaşacak. Ben birçoğundan ümitliyim' diye konuştu.