'Yapmazsam ölürüm' diyebileceğiniz o liste

İnsanoğlunun hayal dünyasında sınır yoktur. Hayatın karmaşası içinde bir çok kez hayal kurar ve bu hayata sığdırmaya çalışırız. O halde araya sıkıştırmalık 10 aktiviteyi sizinle paylaşalım.

1-Kuzey Işıklarını İzlemek

İglo Köyü belki duymuşsunuzdur duymasanız da elbet fotoğrafını görmüş olmalısınız. Kuzey Lapland bölgesindeki Finlandiye kısmında bulunan bir yer. Finlandiyalı bir işletmeci Kuzey ışıklarından para kazanmanın harika bir yolunu bulmuş sanırım, çoğu kişinin de hayalini gerçekleştirmiş. Hayal etsenize iglo evindesiniz tek fark bu iglo evleri camdan, oda sıcacık yatağınıza yatmışsınız ve yukarı doğru baktığınızda büyüleyici kuzey ışıklarının manzarısını izliyorsunuz. Tabi kafalardaki bir soruda bu kadar rahatlıkta uyuya kalmak olmalı bu dert değil bölgede “Aurora” Alarımı olduğu için uyumanız da pek mümkün değil.

2-Karavan Gezisi Yapın

Bu başlığa karşılık karavanım yok ki demeyin sakın, bir karavan kiralayıp büyük ve huzurlu bi geziye çıkın. Düşünsenize güzel bir manzara gördünüz hemen durup sandalyenizi kurduktan sonra bir şarkı açıp dinleyebilir veya bir kitap açıp okuyabilirsiniz tabi orası da size kalmış istersenizde sadece manzarayı izleyebilirsiniz geceyi o güzel manzaranın olduğu bölgede geçirmekten daha iyi bir şey de olmayabilir.

3-Enstrüman Çalmayı Öğrenin

Hangi enstrüman olduğu önemli değil vakit geçirebilir, sevdiğiniz şarkıları siz çalabilirsiniz yıllarca kulağınıza hoş gelen o müziklerin fon müziğini siz çalıcaksınız arkadaşlarınızla oturup çalıp hemde hep beraber söylerseniz samimi bir ortam oluşacaktır. Bir de buna deniz, kum, ateş, ve kampta eklenince vazgeçilmeziniz olabilir.

4-Su Altı Dalışı Yapın

Yüzme bilip bilmediğiniz fark etmiyor kısa bir eğitimle su altı dalışlarına katılabiliyorsunuz hani şöyle düşünün karadaki büyüleyici manzaraları, ortamları görebiliyorsunuz peki ya ayrı bir Dünya olan su altını orda yaşayan canlıları merak etmiyor musnuz? Onlarla birlikte olmak da ayrı bir güzellik olmalı.

5-Kostümlü Partiye Katılın

Çoğu kişinin hayalidir özgür davranmak bir partide olsa insanlar beni tanır diye hareketlerini kısıtlayıp, özgür davranamazlar bu yüzden bir kerede olsa istediğiniz kişi olup bir prenses veya bir korsan gibi orası size kalmış sabaha kadar eğlenebilirsiniz.

6-İstediğiniz Yere Seyahat Edin

Küçüklükten beri hepimizin gitmek istediği bir yer vardır hayallerimizin aralarında süslediğimiz o yer, hep orda yaşamak isteriz peki neden olmasın yeter ki bunu kafamıza koyup ona ulaşmak için çabalayıp, hayallerimizi süsleyip gerçekleştirebiliriz .

7-En Yakın Arkadaşınızla Eğlence Merkezine Gidin

Kaç yaşında olduğunuz önemli değil bir günlüğüne küçük tatlı herşeye gülen biri olun yeniden eskisi gibi mesela hız trenine veya atlıkarıncaya binin gün boyu eğlenin herşeyden uzak bir gün geçirin en iyi arkadaşınızla tüm sorumluluklarınızı bir günlüğüne çarpışan arabalarda arkadaşınıza çarpmaya çalışırken unutun.

8-Müzelere Gidin

Eski olan şeyler her zaman ilgi çekicidir ve o kokusu bile değişiktir. Gezin tüm gününüzü ayrının baştan aşağıya okuyun tüm ayrıntılarını, zamanında ne zorluklar ve ne güzellilker olduğunu öğrenin. Eminim çok ilginizi çekicektir.

9-Kamp Yapın

İster tek başınıza ister arkadaşlarınzla fark etmez. Herşeyden bir günlüğüne uzaklaşın doğa, huzu, yıldızlar hep birlikte bir gece geçirin. Çadırınızı kurun önünede sizi ve içinizi ısıtacak bir kamp ateşi yaktıktan sonra ister gökyüzünü izleyin, ister arkadaşlarınızla sohbet edin, veya müzik dinleyin size kalmış.

10-Keşfedin

Düşünsenize keşfedilmemiş dolu müzik, dizi, kitap, mekan, güzellik var saatlerinizi buna ayırıp eğlenebilirsiniz neden olmasın interneti merak edip araştırmak için kullanın sonra da bulduklarınızı değerlendirin izleyin, okuyun, dinleyin belkide bulduğunuz bir şey hayatınız boyunca unutmıcağınız değer verdiğiniz bir şey olur.



  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false