Uluslararası nakliye hizmeti

Uluslararası nakliye hizmeti

Firma olarak daima en iyi hizmetin sunulması amaçlanmıştır. Sır Lojistik kuruluş yılı itibariyle bu hedef etrafında hizmetlerini sürdürmüştür. Firma uluslararası evden eve nakliyat hizmetlerini en kaliteli şekilde gerçekleştirmektedir. 1987 yılında faaliyete başlayan firma depolama, gümrükleme ve lojistik alanlarında yer alır. Türkiye ve Avrupa ülkeleri arasında yer alınan taşımacılık hizmetlerine köprü konumundadır. Titiz bir şekilde gerçekleşen taşıma hizmetleri sıfır mobilyalar ve zati eşyalar adına yerine getirilmektedir.


Ülkeler arası ev taşıma hizmeti almak isteyen müşteriler için Sır Lojistik büyük bir fırsattır. Firma paketleme, depolama ve montaj hizmetleriyle kusursuzluğu uygulamaktadır. İşlem sonrası sağlanan müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar başarıyı getirmektedir. İşinde uzman kadrosu, güçlü yönetim anlayışı sayesinde zorlu görülen taşınma işleri pratik bir hal almaktadır. Sağlanan hizmetler ve gelen başarı sonucu sektörde öncü sıralarda yer alması kaçınılmaz olmuştur. Firma hizmetleri hakkında bilgi almak için web sayfası ve iletişim numaraları üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Firma Hizmetleri Nelerdir?

Firma uyguladığı tüm hizmetlerde titizlik sergilemektedir. En iyi hizmet ve en mutlu müşteri stratejisi uygulanmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile en kolay çözüm sağlanmaktadır. Kullanılan malzemeler ve taşıma araçları tamamen teknolojiye uygun olarak seçilmektedir. Geniş servis ağı ile hasarsız taşıma adına var gücüyle çalışan bir firmadır. Firma yurtdışına ev taşıma işlerinizi gerçekleştirirken sizler bu konforu fark ediyor olacaksınız.

1. Lojistik Hizmeti
2. Depolama Hizmeti
3. Mobilya Taşıma Hizmeti
4. Ev Ve Ofis Taşıma Hizmetleri

Depolama Hizmeti Hakkında

Profesyonel Depolama: Sır Lojistik işlemlerinizi gerçekleştirirken tüm eşyaların maksimum düzeyde korunması anlamında gelmektedir. Firma garantisi eşliğinde uzun süreli ve güvenli depolama sağlanır.

Esnek Depolama: Firma bu alanda müşterileri için kısa, orta ve uzun vade seçenekleri sunmaktadır.

Teknoloji Depolama: Bu depolama güvenlik ve teknolojinin en üst düzeyde sağlandığı hizmet olarak karşınıza çıkmaktadır. Tercihlere göre dijital özelliklere sahip görüntü alınabilen depolama alanları bulunmaktadır.

Özel Depolar: Firmanın kişilere özel sunduğu depolama hizmetidir. Fiyatları gün esaslı olarak belirlenmektedir. Ulaşmak istediğiniz tüm bilgiler için firma ile iletişime geçmeniz yeterlidir.



Anahtar Kelimeler: Uluslararası nakliye hizmeti
  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli