Tarih: 07.01.2018 15:36

Türkiye Mahmut Hoca'yı uğurladı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'da 93 yaşında hayata veda eden Türk sinemasının duayen isimlerinden Münir Özkul için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Törene Münir Özkul'un ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri katıldı. Törenin ardından cenaze namazı kılınan Özkul'un naaşı Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi. Teşvikiye Camisi'ndeki cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katıldı.

Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hoca'sı ve Yeşilçam'ın ulu çınarlarından biri olan Münir Özkul hayatını kaybetmişti. 93 yaşında hayatını kaybeden Özkul uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele ediyordu.

CENAZE NAMAZINA BAŞBAKAN YILDIRIM DA KATILDI

Münir Özkul'un Teşvikiye Camisi'ndeki cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bazı milletvekilleri de katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Münir Özkul'un vefatı nedeniyle ailesine taziye mesajı gönderdi.

MÜNİR ÖZKUL'A SON GÖREV

Münir Özkul'u ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Özkul için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. Törene Şener Şen, İlyas Salman, Nuri Alço, Behzat Uygur ve Süha Uygur başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —