Tırnaklarında trendi Yakala!

Tırnaklarında trendi Yakala!

Güzel ve bakımlı tırnaklara oje ile kavuşabilirsin. Oje tırnağın bakımlı görünmesini sağlayan temel unsurlardan biridir. Çoğu zaman kadında tarzı sembolize eder ve tırnak makyajını tamamlar.

Yüzlerce oje renkleri ve numaraları arasında sende kendi trendini yakalamak istiyorsan  www.dermokozmetika.com.tr/oje adresini ziyaret edebilir, tarzına en uygun oje rengini seçebilirsin.

Oje Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Herkesin beklentisi kişiden kişiye farklılık gösterir. Kimi kadınlar simli oje, ayna oje severken kimi kadınlar daha nude tonlarda parlak oje seçer, kimileri ise tercihini mat ojeden yana kullanır. Renk ve çeşidinin yanı sıra oje seçerken dikkat edilmesi gereken temel unsurları sizin için araştırdık.

Renk Pigmentinin Yoğunluğu: İlk katta oje tırnak yüzeyini kapatmalı ve çizgilenme yapmamalıdır. Rengi yoğun olan ojeler sürüldüğü ilk anda tırnağı kapatır ve dolgun bir görünüm kazandırır.

Fırçasının Güzel Olması:  Bazı oje fırçası ince, bazısı kalındır. Bu iki çeşitle de tırnağınıza kolay bir şekilde oje sürebilirsiniz. Fakat fırça kılı ince ve seyrekse fırça izi bırakabilir. Daha sık fırça kılı seçmenizi tavsiye ederiz.

Çabuk Kuruması: Her kadının ojeden beklediği ortak özellik şüphesiz ki hızlı kurumasıdır. Ojenizin bozulmadan hızlı kurumasını sağlamak için oje kurutucu tercih edebilirsiniz.

Kalıcı Olması: Ojenizin kalıcılığını arttırmak için top coat oje cilası tercih edebilir, dilediğiniz zaman canlılığını geri kazandırabilirsiniz.

Oje deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Flormar, geniş renk skalası ile her tarza uyum sağlıyor. Flormar oje renkler arasında 319, bordo oje ve glitter serisi öne çıkarıyor. Sizde uygun fiyat hızlı kargo fırsatı ile   https://www.dermokozmetika.com.tr/flormar-oje adresi üzerinden dilediğiniz renge sahip olabilirsiniz.



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli