Timsah Arena'ya gidecekler dikkat!

Timsah Arena

Müsabakaya toplu taşıma araçlarıyla birlikte yaya olarak gelecek olan taraftarlarımız Bursaray ACEMLER İSTASYONU'ndan itibaren açılmış olan YAYA YOLUnu kullanarak veya Hayran Caddesi üzerinden stadyuma ulaşabileceklerdir.

Batı tribünü( Protokol, VIP, Basın, Batı Alt) seyirci girişleri HAYRAN CADDESİ üzerinden stadyumun Güney Batı Kapısı’ndan gerçekleştirilecektir. Krokide yer aldığı gibi tüm tribünlerin giriş kapıları farklı şekilde yer almaktadır. Taraftarlarımız biletlerinin geçiş yapabileceği kapılara yönelmeleri önemle rica olunur. TRABZONSPOR TARAFTARLARI Trabzonspor taraftarları EKER PARK’da oluşturulacak olan toplanma noktasından stadyuma otobüslerle intikal ettirilecektir. İntikal işlemleri saat:13:00’dan  itibaren başlayacaktır. Müsabakaya Bursaray ile gelecek olan Trabzonspor taraftarları;  NİLÜFER İSTASYONU’NDA inerek EKER PARK’daki toplanma noktasına gelmeleri gerekmektedir.

Kenttin diğer noktalarından misafir tribününe yaya olarak gidecek Trabzonspor taraftarlarının ise Sheraton Otel güzergahını kullanmaları gerekmektedir. STADYUM OTOPARK KULLANIMI Stadyumun otopark alanları aktif olarak bu maçta kullanılamayacağı için müsabakaya gelecek olan taraftarların TOPLU ULAŞIMaraçlarını kullanmaları önemle rica olunur. Müsabakada akredite edilmiş olan Canlı Yayın Araçları, Batı tribününe Sheraton Otel’in yanındaki kontrol noktasından geçerekBASIN OTOPARK’ına ulaşacaktır. Protokol otoparkına ise sadece STADYUM ARAÇ GİRİŞ KARTINA sahip araçların geçişine izin verilecektir.  



  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false