Teşekkürler Sayın Bakan...

Teşekkürler Sayın Bakan...

Enhar Güneş'in yazısı...

Evet koronavirüs hepimizin dengesini bozdu. Korku hakim. Stres had safhada. Devlet her türlü tedbiri almaya çalışıyor. Ve Avrupa’nın şu aşamada en güvenli ülkesiyiz. Ancak benim size aktarmak istediğim mevzu biraz farklı.

Özellikle biz gazeteciler eleştirmeyi daha çok severiz. Mesleğin özelliği de bu aslında. Gazeteci eleştirmeli, yazdıklarıyla birilerini rahatsız etmeli. Ama altı dolu olacak. Yani doğrusunu sağlam kaynaklardan aktaracak. 

Dünyanın ve ülkemizin gündemi bildiğiniz gibi koronavirüs. Bu süreçte tüm gelişmeleri, sağlam ve doğru bilgilendirmeleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapıyor. Anbean ekrana çıkıyor ya da sosyal medya hesabından bilgilendirme yapıyor. Ve bunu günün her saati yapıyor... Muhteşem bir süreç götürüyor. İnsana güven veriyor. Doğal olarak da moral veriyor. Makamından şov yapmıyor. Geçmiş yıllardaki bazı bakanlar gibi gereksiz şovlara gerek duymuyor. İşin ciddiyetini aktarıyor, yapılması gerekenleri söylüyor ve devlet olarak tüm ayrıntıları yerine getirdiklerinin altını çizerek, kendisini izleyen milyonları rahatlatıyor.

Yorgunluğu dışa vurmuş, gözleri kızarmış ama yüzündeki tebessümü eksik etmiyor. Gergin görüntü vermiyor. Nezaketini koruyor. Sadece...

Enhar Güneş'in yazısının tamamı için tıklayın...



Anahtar Kelimeler: Teşekkürler Sayın Bakan...
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.3 ° / 18.6 ° Güneşli