Terminal tramvayı ne zaman açılacak? Başkan Aktaş tarih verdi...

Terminal tramvayı ne zaman açılacak? Başkan Aktaş tarih verdi...

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T-2 Terminal Tramvay Hattı için açılış tarihi verdi.

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın'ın hazırlayıp sunduğu Olay TV'deki Olay'ın İçinden programının dün akşamki konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş idi.

Aydın, Başkan Alinur Aktaş'ın programda yaptığı açıklamaları Olay Gazetesi'nde bugün yayınlanan köşesine taşıdı. Bursa'nın ulaşım yatırımları, mali tablo, yeni döneme ilişkin hedefler, gençlik ve kültür yatırımları, müzeler ve Bursa sahilleri hakkında bilgiler veren Başkan Aktaş, Terminal Tramvay Hattı'nın açılış tarihini verdi.

İhsan Aydın'ın köşesinin ilgili kısmı şöyle:

T-2 HATTI ARALIK’TA AÇILACAK

Aktaş normal şartlarda 2018 Temmuz’da bitmesi gereken Terminal Tramvay Hattı’na 6 aylık bir ek süre verildiğini hatırlatıp şunları ekledi:

“İhale yapılmış ve itirazlardan kaynaklanan sebeplerden dolayı ek süreler verildi. Lakin bir miktar müteahhitlerle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Kasım aralık gibi test sürüşlerinin ve vagonların hatta girmesini bekliyoruz. Biraz ağır aksak çalışmalar görüyorum, öncelikli oradaki ticari hayatı ve sirkülasyonu olumsuz etkileyen görüntüleri ortadan kaldırdık. Temennimiz, Aralık 2018 gibi orayı açmak, inşallah gecikme olmaz.



  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.3 ° / 18.6 ° Güneşli
  • Salı 35.9 ° / 19.8 ° Güneşli