Telefonunuz ile daha büyük ekrandan video izleyin

Telefonunuz ile daha büyük ekrandan video izleyin

3D teknolojisini cep telefonu üzerinden yaşamak isteyenler cep telefonunu 3 boyutlu sinema ekranını çevirmek için hazırlanmıştır.

Özel olarak hazırlanmış olan crazy screen 3d ekran cep telefonu üzerinden 3 boyutlu sinema izlemek isteyenlerin tercihi olmaktadır. Akıllı telefon kullanıcıları için hazırlanmış olan sistem 12 inç ekran boyutunda film izleme olanağı sağlamaktadır.
Kocaman ekranda sinema keyfi yaşamak isteyenlerin tercihi olmaktadır. 3 boyutlu film keyfini gözlük kullanmadan yaşamanız için hazırlanmıştır. Kolay ve rahat kullanım olanağı sağlaması özellikle sinemaseverlerin tercihi olmasını sağlamaktadır. Yalnızca 3 boyutlu filmlerde değil aynı zamanda normal video veya filmlerde de 3 boyutlu olarak izleme imkanı sunmaktadır.
Stand şeklinde hazırlanmış olan ürün 3 boyutlu sinema keyfini telefondan yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir üründür. Pratik kullanımı sayesinde istediğiniz her alanda her videoyu 3 boyutlu hale getirerek izleme imkanı sağlamaktadır. Ürünü kullanmak isteyenlerin tek yapması gereken akıllı telefonunuzu standa yerleştirerek istediğiniz film veya videoyu başlatmak olacaktır. Ekrana yansıyan görüntü 3 boyutlu olarak izlenmektedir.
 

  • 3 boyutlu olarak hazırlanmış olan ekran koruyucu 2 farklı renk seçeneği üzerinden satışa sunulmaktadır.
  • Siyah veya doğal ahşap renk seçenekleri üzerinden tercih edilebilir.
  • 3d standın ekran olarak hazırlanmış olan bölümü 12 inç olarak hazırlanmıştır.
  • Herhangi bir videonun da 3 boyutlu olarak izlenmesine olanak sağlamaktadır.
  • Ekran genişlik x yükseklik: 25,2 x 13 cm
  • Stand genişlik x uzunluk: 26 x 19 cm
  • Tüm telefon modelleri ile uyumludur.
  • Pratik kullanımı sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale getirilmektedir.
  • Telefonun standa yerleştirilmesi ile istenen videolar sorunsuz şekilde izlenebilir.
  • Taşınabilir olması sayesinde istenilen her alanda yanınızda götürerek kullanabilirsiniz.
     

Ürün hakkında detaylı bilgi almak isteyenler özellikle ürünü daha önce kullanmış olan kişiler tarafından yapılan yorumları inceleyerek merak ettikleri konularda bilgi alabilirler. Olumlu ya da olumsuz şekilde yapılmış olan yorumlar üzerinden yapılacak incelemeler dahilinde kullanımı veya etkisi konusunda kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak bilgi alınabilir.
Kısa süre için uygulanmakta olan indirimli satış fiyatı dilediğiniz her durumda üç boyutlu sinema keyfini yaşayacağınız platforma uygun fiyat seçeneği ile satın alma olanağı sağlamaktadır. Kampanya sürecinde özellikle bir ürün yerine iki ürün alanlar daha uygun fiyat seçeneğinden faydalanmaktadır. Güncel indirimli fiyat üzerinden yapılan satışlar dahilinde ürünü kullanmak isteyenler bütçelerini uygun fiyat seçeneğinden faydalanabilirler. Crazy screen kullananlar olarak düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
İnternet üzerinden online olarak gerçekleştirilen satışlar sayesinde crazy screen kullanmak isteyenler verecekleri siparişler doğrultusunda kısa süre içerisinde öyle sahip olabilirler. Güvenli alışveriş seçeneği herhangi bir sorun yaşamadan ürünü belirtmiş olduğunuz adrese kargo ile ulaştırılmasını sağlamaktadır. Türkiye genelinde ürünün satışı online olarak yapılmaktadır.



  • Pazartesi 14.7 ° / 9.7 ° Şiddetli yağmurlu
  • Salı 16.3 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.1 ° / 11.2 ° false