'T3 hattından zarar ediyoruz, esnaf da rahatsız'

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Hanlar Bölgesi’nin açığa çıkarılması ve parlatılması gerektiğini belirterek konuyla ilgili düzenlemenin seçim sonrası değerlendirileceğini açıkladı. Aktaş Cumhuriyet Caddesi'nde

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclisi ilk oturumu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Caddesi ve Heykel arasında ring sefer yapacak tren önerisi üzerine Hanlar Bölgesi ve civarını çok sevdiğini ifade eden Başkan Aktaş, Tarihi Belediye Binası ve çevresinde vakit geçirmekten büyük keyif aldığını söyledi.

Hanlar Bölgesi açığa çıkarılmalı!

Hanlar Bölgesi’nin açığa çıkarılması ve parlatılması gerektiğini açıklayan Başkan Aktaş, Panorama 1326’nın da şehre ciddi bir değer kattığını ve farklı müzelerin bir yerde toplanması halinde, yaya olarak da ulaşılabilecek bölgenin öneminin artacağını, ancak bunun seçim sonrası değerlendirilecek bir konu olduğunu belirtti.

"T3'ten esnaf rahatsız"

Başkan Aktaş, Cumhuriyet Caddesi ile ilgili ise; "Atatürk Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi arasındaki bölge için söylüyorum. Dolu dolu kullanılacak. Yayalaşma daha fazla olacak. T3 hattından zarar ediyoruz. Esnaf da rahatsız. Kullananlar da rahatsız. Bu konuda da önümüzdeki günlerde adım atacağız" diye konuştu.

Uludağ'daki telesiyej sıkıntısı

Başkan Aktaş, Uludağ’da yaşanan telesiyej sıkıntısında can kaybının olmamasının önemli olduğunu, ancak bölgedeki sıkıntıların da değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli