Survivor yarışmacısı 'istismar' nedeniyle mahkemeye koştu

Survivor yarışmacısı

Geçtiğimiz yıl Survivor'a katılan Ecem Karaağaç 'enerji yüklemesi vaadiyle' kandırıldığını ve istismar edildiğini öne sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Geçtiğimiz yıl Survivor’da yarışan Ecem Karaağaç'ın diğer yarışmacıların önüne geçerek birinci olacağına dair ikna eden şahıs tarafından istismar edildi. 

“Sana enerji yüklemesi yağacağım” diyerek Ecem’i istismar eden şahıs hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunan yarışmacı şahsın cezalandırılmasını istedi.

Ecem Karaağaç, Survivor yarışmasına katılacağını sosyal medya üzerinden ilan etti. Bu paylaşımını gören bir takipçisi ise Ecem Karaağaç'ın birinci olabileceğini iddia ederek bir teklifte bulundu. 

Söz konusu şahıs Karaağaç'a, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı. 

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, Survivor'da birincilik karşılığında teklifini kabul edip kendisine tavsiye edilen kişiyle buluştu. Ancak tavsiye edilen sözde "Enerji yükleyen" şahısın niyeti başkaydı.

Sözde uzman kişi, enerji verme vaadiyle Ecem'i istismar etti.

Yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. İstismar edildiğini söyleyen Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.
 



Ecem Karaağaç Kimdir?
 

Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 

Lise 3. Sınıfta Amerika'ya giden Karaağaç, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 

Ecem Karaağaç, Futbol oynuyor, fitness ile uğraşıyor, boks yapıyor. 6 yaşından beri spor yapıyor. 

7 yıl profesyonel olarak basketbol oynamış. Öncesinde 3 yıl profesyonel yüzücüymüş. Okçuluk ve binicilik yapıyor. Bunları da hobi olarak değil ileri düzeyde yapıyor.

Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kadın yarışmacıdan biriydi. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırmıştı.

 



  • Pazar 30.3 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.7 ° / 9.7 ° Şiddetli yağmurlu
  • Salı 16.3 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı