Survivor 2019'un çekileceği ada belli oldu...

Survivor 2019

Acun Ilıcalı, Survivor 2019 için hazırlıklara başladı. Geçen sezonu büyük bir heyecanla izlenen Survivor yarışmasını Adem Kılıçcı şampiyon olarak tamamlamıştı. Başka adada yapılması gündeme gelmişti...

2018'de kameraman olarak görev yapan Alper Baycın'ın Dominik Cumhuriyeti'nde saldırıya uğrayıp hayatını kaybetmesi yarışmanın başka ülkelerde yapılmasını gündeme getirmişti.

Yine Dominik Cumhuriyeti seçildi...

Kararını veren Acun Ilıcalı, Survivor 2019 için yine Dominik Cumhuriyeti'ni seçerek yer ve mekanı paylaştı. Helikopterle ada üzerinden çekim yapan Ilıcalı, çektiği kareleri de yayınladı. Ilıcalı'nın bazı paylaşımlarından adanın çevresinde denize giren ve güneşlenen pek çok insan olması göze çarptı.

Bu sene konsept Türkiye-Yunanistan

Ilıcalı Survivor 2019 hakkında daha önce şu açıklamaları yapmıştı: "Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak." "Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak."



  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli