Siyasetin kalitesi

Siyasetin kalitesi

Enhar Güneş'in bugünkü yazısı...

Tüm dünyanın öncelikli gündemi koronavirüs belasından kurtulmak. Türk Milleti olarak ne mutlu bize ki, ülkemizdeki durum iyiye doğru yol almaya başlarken, yurtdışında da ülkemizin yaptıkları parmak ısırtıyor. Zaten biz birbirimizi tutan bir milletiz. Günlerce yek vücut çıktık balkonlara, sağlık çalışanlarını alkışladık. Yine hep birlikte çıktık balkonlara 23 Nisan’ı kutladık. Ve bunları yaparken, AK Partili ile CHP’li ayırımı da yapmadık. Olması gereken gibiydi her şey...

Biliyorsunuz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz günlerde Ulucami’de düzenlenen Ramazan ayı nedeniyle sosyal medyada yayınlanan Ramazan programına katıldı.

Ne yapıldı burada? Ramazan ayı kapsamında Kuran okundu, sohbet ve dua edildi. Ardından CHP'li belediyelerce alenen desteklendiği açıklanan bir kısım gazete ve yayın organları da durumdan vazife çıkarmış olacaklar ki, CHP'li belediyelerin imza attığı son günlerde gündeme gelen; 'sehven dökülmeyen asfalt tartışmaları, aleviliğin semavi din olarak gösterildiği yayın polemikleri ve sahra hastanesi' gibi çokça tepki alan gündemlerini değiştirmek için Alinur Başkan'ı hedef aldı. Ve camide şov yapmakla suçladı.

Ardından CHP İl Başkanı İsmet Karaca önce sosyal medya hesabından, sonra da basın açıklaması yapmak suretiyle Alinur Aktaş’ı hedef aldı. CHP’liler adına yorumum şöyle. Keşke yapmasaydı.

Şimdi şöyle bir şey geliyor aklıma.

►YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...



Anahtar Kelimeler: Siyasetin kalitesi
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli