Şimdi de kitap çıkaracağı haberleriyle gündemde

Şimdi de kitap çıkaracağı haberleriyle gündemde

Acun Ilıcalı’yla yaşadığı çalkantılı sevgililik döneminin ardından 2017 eylül ayında evlenmiş, üzerinden henüz 1 sene geçmişken de boşanmışlardı. Her dönemde bir şekilde adından söz ettirmeyi başaran Şeyma Subaşı geçtiğim

Ve şimdi de kitap yazacağı haberleriyle adını yine gündemde tutmayı başardı.

Yediği, içtiği, giydiği, her söylediğiyle olay olmayı başarıyor.

Henüz kitapla ilgili bir içerik paylaşılmasa da haberi duyurduğu saatlerde kendi hesabından paylaştığı fotoğrafta dikkat çeken günlük benzeri üzerinde ‘anne oluyorum’ yazan defterlerden kendi hayatıyla ilgili detaylar yazabileceği düşünülüyor.

Tabi bu haberde diğer haberleri gibi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Şeyma Subaşı sosyal medyada adını en çok gördüğümüz isim. Ne yapsa, ne dese olay oluyor. Özellikle Acun Ilıcalı’yla boşanmalarının ardından hayatı daha fazla merak edilir oldu.

Sürekli magazin sayfalarında hakkında çıkan dedikodulara rağmen onun umursamaz tavrı onu daha da merak edilir kılıyor. Sanki herkesin inadına gezmeye, eğlenmeye devam ediyor.

Her zaman “pure love” olarak bahsettiği kızı Melisanın velayeti geçtiğimiz hafta anlaşmalı olarak Acun Ilıcalı’ya verilmişti.

27 Ocakta Ayşe Arman’la yaptığı röportajda da yeni sevgili iddialarını olumlu bir şekilde yanıtlamıştı.

Henüz herkes bu aşk haberine odaklanmıştı ki 13 Şubat 2019 tarihinde Dex Yayınları ve Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla kitap yazacağı haberlerini sosyal medyada duyurdular.

Tabi bunun üzerine sosyal medya mizahçıları tarafından konuyla ilgili oldukça yaratıcı ve komik paylaşımlar yapıldı.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli