Şık Bir Tasarım Harikası Olan Xiaomi 8

Şık Bir Tasarım Harikası Olan Xiaomi 8

Telefon üretimi konusunda dünya çapında bir öneme sahip olan Xiaomi tarafından yeni nesil teknolojiler ile üretilmiş olan Xiaomi 8 modeli hem işlev hem görsel açısından yüksek performans sağlar.

 Görsel açıdan dört köşesinin de hafif kavisli olması ve ince tasarımı ile çok dikkat çeker. 6.21 inç genişliğindeki ekran çok kaliteli kullanım sunar. Geniş ekranın ince tasarım ile birleşmesi ile ortaya bir tasarım harikası çıkar. AMOLED ekran ise çok parlaktır ve ekran üzerinde bulunan ufak çentik ile de çok özel bir görüntü ortaya konur.

Fotoğraf Makinesi Yerine Kullanılabilen Xiaomi 8 Kamerası

Kamera bakımından oldukça kullanışlı olan Xiaomi 8 telefon modeli ile fotoğraf makinesine ihtiyaç duyulmaz. 20MP ön kamerası ile gerçek bir fotoğraf makinası deneyimi sunar. Birbirinden eşsiz ve son derece kaliteli fotoğraflar için 20MP olan kameralar oldukça faydalı olur. 20MP olan ön kamerada kızılötesi yardımı ile yüz tanıma işlemi yapılır. Arka tarafta ise iki tane kamera daha bulunur. Her biri 12MP olan arka kameralar ile çok üst düzey fotoğraflar çekilebilir ve kaliteli video düzenlemeleri yapılır. Hem arka hem ön kamera, kalitesi ile fotoğraf makinesi görevi görür. Aydınlık ya da karanlık ortamlarda rahat foto çekmek, ön ve arka kameralar için oldukça kolaydır.

Xiaomi 8 Temel Sistem Bilgileri Nelerdir?

Qualcomm Snapdragon işlemci sahibi olan ve 6 GB ram seçeneği ile kullanılabilen Xiaomi marka telefon, bu özellikleri ile birçok farklı işlemi yerine getirir. Herhangi bir uygulama, bu sistem ile kolayca açılır. 3400 mAh batarya kapasitesi ile de her işlem uzun bir süre yapılabilir. Bu batarya kapasitesi ile uzun saatler boyunca film, video ve benzeri şeyler izlenebilir. 6.21 inç olan full HD ekran ile çok kaliteli bir izleme yapılır. Büyüklüğüne rağmen 175 gram olan ve hafif olan Xiaomi 8 modeli ile rahat kullanım yapılır. 64 ve 128 GB olan seçenekler ile geniş bir depolama alanı hazırlanır. Sayısız özelliği ile yüksek bir verim alınacak şekilde tasarlanan bu telefon çok fonksiyonludur.

Fiyat bilgisi ve diğer detaylar için; https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-8/



  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.3 ° / 18.6 ° Güneşli