Propeeling Cilt Bakım Ürünleri

Propeeling Cilt Bakım Ürünleri

Cildimiz son derece hassas bir yapıya sahiptir. Bu nedenle bakımının da çok iyi şekilde yapılması gerekir.

Gün içerisinde bir çok çevresel etmen cildimizin yıpranmasına neden olabiliyor. Sivilce ve siyah noktalara karşı üretilen kozmetik ürünler beklentilere tam olarak yanıt verebiliyor. Propeeling seti siyah noktalar ve sivilcelere karşı savaşmanıza yardımcı oluyor. Düzenli olarak kullanıldığı zaman cilt sorunlarından kurtulabilirsiniz. Görüntüsü ile rahatsızlık veren siyah noktaların ne olduğunu ve neden kaynaklandığını anlamak zordur. Siyah noktalar ve sivilceler her ciltte ortaya çıkabilir. Hem erkek hem de kadın cildinde gözüken siyah noktalar akne türlerinden bir tanesidir. Özellikle yüz bölgesinde sıklıkla ortaya çıkar.

Siyah nokta, cilt folikülleri üzerinde tıkanma meydana geldiğinde ortaya çıkar. Her folikül içerisinde kıl ve yağ üreten bezler içerir. Ölü cilt hücreleri ve yağlar folikül içerisinde ortaya çıkan boşlukta toplanır. Bu da siyah noktaların oluşmasına neden olur. Bazı faktörler, akne ve siyah nokta oluşumuna neden olabilir. Bu durumlar;

·    Yüksek oranda vücut yağı üretilmesi,

·    Bakterilerin cilt üzerinde birikmesi,

·    Ölü cilt hücrelerinin varlığı,

·    Hormonal değişiklikler,

·    İlaç kullanımı

Araştırmalara göre yediğiniz ya da içtiğiniz şeylerin siyah nokta oluşumunu tetikleyebileceğini belirtiliyor. Özellikle kan şekeri seviyesini artıran besinler siyah noktalara neden olabilir.

Günümüzde siyah nokta ve sivilcelere karşı doğal maskelerden destek alınıyor. Propeeling ürünü de bunlardan bir tanesidir. Marka içerisinde doğal ve zengin içerikleri ile cildinize gerekli desteği verebiliyor. Propeeling cildimizi onarmak ve korumak için ortaya çıkarıldı.

Ürün cilt üzerinde ortaya çıkan oksidasyonu engellemeye yardımcı olarak dış çevreden gelebilecek deformasyonlara karşı koruma sağlıyor. Düzenli kullanım sonrasında Propeeling ciltte oluşan bozulmaları onarmaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan doğal özler sayesinde yüzde oluşan siyah nokta oluşumunun yok olmasına yardımcı olur. Propeeling cildi ölü deriden arındırmak için kullanılır. Günlük cilt bakım rutinini oluşturan nemlendirme ve cilt temizliği desteğini sunar. Farklı amaçlar için formüle edilen bu ürün ölü derinin atılması, siyah nokta ve sivilce oluşumunun önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Sürekli olarak çevresel faktörlerin etkisi altında kalan cilt, bakım yapılmadığı zaman görünümü kaybetmeye başlıyor. Bakımsız cilt üzerinde ise kuruluk, leke oluşumu ve siyah nokta gibi problemler ortaya çıkıyor. Olumsuz koşulların cilde etkisini önlemek için Propeeling markasından destek alabilirsiniz. Propeeling kullanıcı yorumlarını almadan görüşleri okumakta ürünle ilgili sizlere bilgi sağlayabilir.

Cilt üzerine uygulandıktan sonra temizlenen ürün farklı cilt tipleri ve cilt problemleri için özel içeriklerinden destek alıyor. Cildin nemlendirilmesi, onarılması, temizlenmesi görevlerini yerine getiren rutin bakımlardan bir tanesidir. Pürüzsüz ve parlak bir görünüm için mutlaka cilt bakımının yapılması gerekir. Cildinizin ihtiyacı olan desteği peeling markasından alabilirsiniz. Cilt bakımını mutlaka aksatmamanız gerekir. Bitkisel aktifler ve özel peptitler içeren ürün cilt sorunları ile savaşmada sizlere yardımcı oluyor.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli