PAŞADER SEÇİME GİDİYOR.. (BURSA)

PAŞADER SEÇİME GİDİYOR.. (BURSA)

PAŞADER SEÇİME GİDİYOR..

Bursa’da yaşayan Mustafakemalpaşalıları tek çatı altında toplayan, eğitim, kültür ve yardımlaşma faaliyetleriyle 1992 yılından beri Mustafakemalpaşa’nın Bursa’daki güçlü sesi olan PAŞADER’in 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

2010 yılından bu yana yönetimde bulunduğu derneğin 3 yıldır da başkanlığını yapan Mustafa Gümüş’ün, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Osmangazi Belediyesi Meclis Üyeliği için görevinden istifa etmesinin ardından PAŞADER üyeleri, 19 Mayıs Pazar günü saat 11.00’da Elegans Düğün Salonu’nda sandığa gidecek. Ömer ÖKSÜZ, Murat TUNÇEL, İsmail KALKANDELER'in yarışacağı üç adaylı bir kongre gerçekleşmesi bekleniyor..

Başkan Adaylarından başarılı iş insanı mevcut yönetim kurulu başkanı Ömer ÖKSÜZ şunları aktardı:

Öncelikle adil bir şekilde tüm üye ve paydaşlarımızın derneğimizden faydalanmasını sağlayacağız.  Sonrasında ise Yöre ve yöre halkının kamu ve özel kurumlardan tam hizmet ve tam destek almasının takipçisi olup insanımıza faydalı projeler ile derneğimizi faal tutacağız.  Özellikle de Mustafakemalpaşamızın tüm sorunlarını hem özel de hem yerelde masaya yatırıp uzman isimler ile bir araya gelip sürekli yöremizi geliştirici çalıştaylar ile Mustafakemalpaşamıza fark katıp, farkettireceğiz. Coğrafi, ekonomik, kültürel, siyasi hak ve  menfaatlarinde taraf olacağımızı Mustafakemalpaşanın ve Mustafakemalpaşalının yanına olacağımızı beyan etmekteyiz.

Ömer ÖKSÜZ Sözlerine şöyle devam etti; Yönetim kurulu üyelerimizi merak edenlere hem mevcut da derneğimiz yönetim kurulu üyeleri hemde yenilerini ve alanında uzman kişileri kadromuza kattığımızı ifade etmek isterim, sizler vesilesi ile tüm dernek üyelerimizi 19 Mayıs tarihinde oy kullanmak üzere sandığa davet ediyorum.

 

 



Anahtar Kelimeler: PAŞADER SEÇİME GİDİYOR.. (BURSA)
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli