O eski 'Gladyatör'den eser yok şimdi...

O eski

Gladyatör filmindeki fit görünümüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Russell Crowe, son yıllarda aldığı fazla kilolarla gündemde. Yeni projesi için kilo aldığı düşünülen ünlü oyuncunun son hali dikkat çekti.

20 yıl önce oynadığı Gladyatör filmindeki fit görünümüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Russell Crowe, yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti.

ABD’li asistanı Britney Theriot ile birlikte Sidney Havalimanı'nda görüntülenen Oscar ödüllü Yeni Zelandalı oyuncunun aldığı fazla kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Crowe’un Sidney’den Avustralya'nın güneydoğusundaki Yeni Güney Galler eyaletinin kuzeyinde bulunan Nana Glen adlı köydeki çiftliğine gittiği öğrenildi.

55 yaşındaki oyuncunun rol aldığı ve psikopat bir karakteri canlandırdığı Unhinged filmindeki rolü için kilolarına kilo kattığı ileri sürüldü.

Crowe, çekimleri devam eden ve Roger Ailes karakterini canlandırdığı TV dizisi The Loudest Voice için de kilo almış, “Kilolarımı vermek için acele etmeyeceğim. Hızlı kilo vermenin zararlarıyla ilgili geçmişten ders aldım” demişti.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli