Mutluluğa adanan zarafet ve sadelik

Mutluluğa adanan zarafet ve sadelik

Craft Pırlanta, mutluluk kapısından giren çiftler için yıllardır tektaş pırlanta yüzük ve diğer bütün modelleri ile mutluluğu ve zarafeti sadelik ile birleştiriyor.

Craft Pırlanta, mutluluk kapısından giren çiftler için yıllardır tektaş pırlanta yüzük ve diğer bütün modelleri ile mutluluğu ve zarafeti sadelik ile birleştiriyor. 

Craft pırlanta, pırlanta ve takı sektöründeki tecrübesi ve bilgi birikimi ile yıllardır en özel pırlanta modellerini üreterek hizmet vermektedir. Tecrübeli ve konusunda uzman personeli, sahip olduğu ‘pırlanta sınıflandırma yetki belgesi’ ile müşterilerine memnuniyet ve yetkinliği bir arada sunmaktadır.  

Parıltı ve Tasarımı ile en güzel modeller bir tık uzağınızda 

Craftpirlanta.com e-ticaret sitesi üzerinden satış ve destek sağlayan Craft Pırlanta, en güzel tektaş pırlanta, beştaş pırlanta yüzük modellerini ve daha fazlasını bir tık uzağınıza getiriyor. 256 bit SSL korumalı alışveriş sistemi ve kullanıcı dostu arayüzü ile binlerce ürüne erişebilme imkanını, ‘güvenli ve keyifli alışveriş’ mottosuyla müşterilerine sunuyor. Aldığınız pırlanta ürünleri, uluslararası sertifika sorgulama kurumlarının web sitelerinde online olarak doğrulama raporu alarak sertifika oluşturabilirsiniz (HRD Antwerp ve GIA). 

Özel günlerin vazgeçilmez modelleri 

Craft Pırlanta, en özel günleriniz için tasarlanan göz kamaştırıcı tektaş pırlanta yüzük modelleri ile eşsiz zarafet ve güzelliğe eşlik ediyor. Tektaş pırlanta yüzük, pırlanta ve takı sektörü içinde tasarımı ve sadeliği ile en popüler modellerin başında gelmektedir. Farklı stillere sahip birçok modeli bulabileceğiniz craftpirlanta.com’da, uluslararası sertifikalı modellerden, en sade ve göz kamaştıran harikulade güzellikte ki modellere kadar birçok seçeneği inceleyebilirsiniz.

İlişkilerin aşamalarını ve eskidikçe güzelleşen ve olgunlaşan sevginin anlamının, göz kamaştırıcı tasarımları ile dizilen pırlantalarla anlatıldığı beştaş pırlanta yüzük modelleri, Craft Pırlanta tasarımı ve tecrübesiyle birlikte sunulmaktadır. Birbirinden eşsiz güzelliğe sahip harika modellerin sergilendiği craftpirlanta.com’da, sevginizi gösterebilecek ve size uygun bir tasarım mutlaka vardır. 

Craftpirlanta.com’da uygun fiyatlı ve en özel tasarımları bulabileceğinizden çok eminiz! Ayrıntılı bilgi almak ve iletişime geçmek için mutlaka e-mağazamıza uğramayı unutmayın! 



  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı