Muşlulardan Ankarada dev buluşma

Muşlulardan Ankarada dev buluşma

Başkent Ankarada birlik ve beraberlik amacı ile 20nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci ev sahipliğinde İlci Otelde düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda Muşlu Milletvekili, siyasetçi, sanayici, iş adamı, bürokrat, gazeteci ve sivil toplum lideri katılım gösterdi.

ANKARA (İGFA) - Türkiye’nin başkenti Ankarada yaklaşık 200 kişilik geniş katılımlı iftar yemeğinde 20nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlcinin misafiri olan Muşlular; siyasetten ekonomiye, bürokrasiden bölgeye birçok konuda fikir alışverişinde bulundular.

Türkiye’nin ikinci büyük ihracat kenti Bursada kurulan Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD Kurucu Başkanı Ayhan Durgunun katılım gösterdiği iftar yemeği gurur gecesine dönüştü.

BURSA MUŞSİAD HEYECANI

Muşluların en yoğun yaşadığı kentlerden olan Bursada çok sayıda İl, İlçe, Köy dernekleri ile Federasyon kuran Muşluların iş dünyasına hitap eden Bursa MUŞSİAD çatısı altında toplanmaları sevinçle karşılandı.

Anadolunun kapısı sayılan Muş hepimizin doğduğu ve doyduğu kadim medeniyet topraklarıdır diyen 20nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci, Muş nüfusunun Türkiye’nin neredeyse her şehrinde güçlü şekilde ekonomik ve sosyal varlık gösterdiği bir dönemde olduklarına dikkati çekerek, 'Türkiyenin her yerinde başarıları ile gurur duyduğumuz Muşlu hemşehrilerimizin değeri sizlerle bugün bir arada olmaktan kıvanç duyuyorum. Bereketli Muş topraklarını daha verimli kullanmak ve beraberinde Muş ovasının kardeşliği ile Türkiye’nin her yerinde daha güçlü birlikteliklere imza atmak adına daha sık bir araya gelmekte fayda görüyorum' dedi.

Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD Kurucu Başkanı Ayhan Durgun ve arkadaşlarına davete katılımlarından ötürü teşekkür eden İlci, Bursada atılan temelin Türkiye’nin geneline yayılması temennisinde bulundu.

Ankarada gerçekleşen iftar yemeği sahura kadar geniş katılımlı sürerken, 20nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci, ev sahipliğinden ötürü tüm Muşlulardan büyük takdir topladı.



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli