Mudanyada en çok kitap okudular, teşekkürü kaptılar

Mudanyada en çok kitap okudular, teşekkürü kaptılar

Bursanın Mudanya ilçesinde 2021 yılında ilçe genelinde en çok kitap okuyan üyeler Kaymakam Ayhan Terzi tarafından ödüllendirildi.

BURSA (İGFA) - Kütüphane Haftası kapsamında Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, 2021 yılında İlçe Halk Kütüphanesini aktif kullanan ve en çok kitap okuyan üyelere teşekkür belgesi takdim etti.

İlçe Kütüphane Sorumlusu Begüm Büşra Akgünün kütüphane okuyucularıyla makamında ziyaret ettiği Kaymakam Terziye, yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Bir süre sohbet eden Kaymakam Terzi, bilginin güç olduğunu söyledi. Mudanya Kütüphanesinin her sosyal sınıfın bilgiye eşit şekilde ücretsiz erişimini sağlamaya özen gösterdiğini ifade eden Terzi, 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla tüm vatandaşları kütüphanelerden yararlanmaya davet etti.

bir yıl boyunca en çok kitap okuyan Ege Fuat Durmuşun birinci olduğu Mudanyada, Kaymakam Terzi, İclal Baysal, Oğuz Çuğali, Salih Sabri Dilek, Tuğba Eligür Sert ve Cemal Yavuza da teşekkür belgeleri ile hediyelerini takdim etti.



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli