Manisa Büyükşehirin miniklerine tatlı sürpriz

Manisa Büyükşehirin miniklerine tatlı sürpriz

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hizmet verdiği kreş ve gündüz bakımevlerini ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünün çocuklara gönderdiği çikolataları ikram etti.

MANİSA (İGFA)-  Manisa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hizmet verdiği Atatürk Kent Park, Uncubozköy ile Nurlupınar kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim-öğretim devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gökhan Kiriş ile birlikte kreş ve gündüz bakım evlerine ziyarette bulundu. Görevli öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, minik çocuklarla sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünün çocuklara gönderdiği çikolataları ikram etti.



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli