Kurumsal akademi kurulumu

Kurumsal akademi kurulumu

Önemli işler yapıyorsunuz, hayli sayıda çalışanınız var ve onlarla beraber mükemmeli yakalamak için uğraşıyorsunuz. Bu uğraşınız esnasında çalışanlarınızın herhangi bir konu hakkında eğitim alması gerektiğini düşünüyorsunuz ama bunu en etkin biçimde nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Siz hiç kendinizi yormayın, E-learning alanında faaliyet gösteren Hi e-learning ekibi size yardımcı olacaktır. İster sağlık, ister finans, ister pazarlama, ister hobi, isterseniz de apayrı bir alan... Tek yapmanız gereken işi ve ne istediğinizi Hi e-learning’a iletmek. Bu kadar kolay…

Hi e-learning, sizden işi aldıktan sonra hummalı bir çalışma içerisine giriyor. Ne mi yapıyor? Kurumsal Akademi Kurulumu yapıyor. Alanında uzmanlaşmış Hi e-learning ekibi isteklerinizi değerlendiriyor ve en etkin çözüm yollarını arayıp buluyor. İş burada bitmiyor elbette. Bulduğu çözümleri en verimli ve eğlenceli hale getirmek için uğraşıyor. Bunun içinde oyunlaştırılmış eğitim programlarını ve motion graphic üretme konusunda hayli mesai harcıyor. Yoğun çalışmaları sonucu ortaya güzel bir iş çıkarıyor ve bu işi tekrar size sunuyor. Hi e-learning ekibinin ürettiği eğitimlerde zaman ve mekan sınırlaması bulunmamaktadır. Yani kapalı bir alan ve kalabalık bir ortam da eğitime katılarak değil, tamamen istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde dilediğiniz, şekilde eğitimleri alabilirsiniz. Hi e-learning uzmanlarının hazırladığı Eğitim Kataloğu yada isterseniz sizin için yapılan İçerik Geliştirme ile zaman ve mekandan bağımsız tamamen özgür bir eğitim programına sahip olabilirsiniz. “ Bu nasıl oluyor” dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen anlatalım. Genel Müdürü Mert Kestek ve Hi e-learning ekibi Dijital Eğitim teknolojileri firması olarak, mobil uygulamalı programı ile ihtiyaç duyduğunuz her şey sadece bir tık ötenizde. Bu eğitim programlarıyla amaçladığı işverenler açısından zaman ve maliyet kaybını önlemek ayrıca çalışanlar açısından da alınan eğitimi en etkin ve eğlenceli hale getirerek verimi arttırmak. Yani her iki tarafı da memnun etme çabası içerisindeler. İşin eğlenceli kısmı eğitimin oyunlaştırılmış olmasından kaynaklanmaktadır. Tabi burada belirtmek istediğimiz husus; eğitimlerde yetişkinlerin öğrenme tarzına uygun bir teknik benimsendiğidir. Hi e-learning ekibi eğitimlerde ezbere dayalı ve sıkıcı yöntemler yerine, verimi yüksek uygulamaları tercih etmekte. Üstelik bunu size özel formatlar oluşturarak yaptıklarını da belirtelim.

Siz de işinizde fark yaratmak isteyenlerdenseniz, Hi e-learning ekibi de sizinle tanışmak istiyor. Size sunduğu çözümleri çok beğeneceksiniz.



Anahtar Kelimeler: Kurumsal akademi kurulumu
  • Cumartesi 31.5 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Pazar 30 ° / 17.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.7 ° / 14.8 ° Güneşli