Kazancını bakın neye yatırıyormuş

Kazancını bakın neye yatırıyormuş

Son olarak saçlarını sarıya boyatmasıyla gündeme gelen Simge Sağın, görüntülendiği İstanbul Havalimanı'nda evi olmadığını ve hala kiracı olarak yaşadığını söyledi.

Bip Bip, Yankı ve Öpücem şarkılarıyla geçtiğimiz yıllarda Türk pop camiasına hızlı bir giriş yapan Simge Sağın, 5 günlük konser turnesinin öncesinde İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Samimi açıklamalarda bulunan Simge, kazancını nereye yatırdığını açıkladı.
 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Simge Sağın kazancını yeni şarkılar için değerlendirdiğini belirterek, "Biraz daha elim güçlensin öyle ev sahibi olayım diyorum. Şu an bir evim yok. Hala kiracıyım. dedi. Simge konuşmasına şu şekilde devam etti:


Yatırım yapıyorum: “Şarkılara, aranjörlere, bestecilere yatırıyorum. Biraz daha elim güçlensin öyle ev sahibi olayım diyorum. Şu an bir evim yok. Bundan kurtulmak istiyorum. Ev almak istiyorum ama biraz daha zaman var. Geleceğime yatırım yapıyorum ki daha güzel bir evde yaşayayım”

Sıla'ya destek: Öte yandan Simge, Bodrum konserinde oturarak şarkı söylediği için eleştirilen Sıla’ya destek verdi. Sağın, Sıla hakkında şu ifadelerde bulundu:

Sanatçı özgür olmalı: "Bazen otururum ama çoğu zaman ayaktayım. Sıla’yı da dinlemişimdir hep ayakta söylemiştir. Belki oranın bir konsepti vardı. Bence sanatçı özgür olmalı. Bazen yerlere yatıyorum. İnsanlar bakıyor bu kız ne yapıyor."
Peki Simge kimdir?: Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul, Şişli'de doğmuştur. Müzisyen bir babanın kızı oluşu hayatının her anında müzikle iç içe büyümesine sebep oldu.
12 yasında gitar çalmaya ve besteler yapmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde öğrenim gördü.

Simge Sağın, öğrencilik sürecinde popüler müzik camiasında çalışmaya başlayan Simge, ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazandı.

Daha sonrasında Gülşen’e 4, Yaşar Günaçgün’a 2 ve Serdar Ortaç’a 2 sene sahnede vokalist olarak eşlik etti.

2007 yılında başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen’in oynadığı "Annem" adlı dizi için Kıraç ile düet yaptı.

Süper FM’in jeneriği gibi sahne deneyimleri dışında pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasını seslendirdi.

Simge Sağın, Erdem Kınay prodüktörlüğündeki “Yeni Çıktı” adlı ilk albümünü 2011 yılında yayınladı.

2014 yılında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği Bip Bip adlı ikinci EP albümünü çıkardı. Albüm Doğan Music Company etiketiyle piyasaya sürüldü. Simge Sağın, aranjör Ozan Bayraşa ile birliktedir.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli