Kadınların Son Gözdesi Mıknatıslı Kirpik

Kadınların Son Gözdesi Mıknatıslı Kirpik

Kadınların en büyük hayalidir hacimli ve dolgun kirpikler. Bundan dolayı da yıllardır çeşitli makyaj ürünleri ve malzemeler ile bu dolgun kirpiklere ulaşmaya çalışmışlardır. Ne yazık ki bu denemeler hem oldukça pahalı hem de kısa süreli sonuçlar almışlardır. Ve zamanlarının büyük bölümünü kuaförlerde geçirmek zorunda kalmışlardır. Çağımızın icadı mıknatıslı kirpik ile zahmetsizce, kısa sürede ve uygun fiyata hayalini kurdukları dolgun ve hacimli kirpiklere kavuşmuşlardır

Neden Manyetik Kirpik Anahtarı?

Kadınlar için oldukça faydalı olan bu ürüne manyetik kirpik anahtarı adının verilmesinin nedeni üst ve alt parçadan oluşan ipek kirpikler üzerine dışarıdan asla fark edilmeyen mıknatısların kullanılmasıdır.

Bu mıknatıslar göz kapağının üzerine ve altına çok rahat ve hızlı bir şekilde yerleştirilmektedir. Bu sayede herhangi bir yapıştırma işlemi yapılmadan kirpikleri kullanmaya süratle başlanabilmektedir. Ayrıca bu kirpiklerde kullanılan mıknatısların son derece hafif olması da herhangi bir ekstra yük teşkil etmemekte ve daha doğal bir görünümü mıknatıslı kirpik sağlamaktadır.

Doğallığı sayesinde kullanan kişiler bile bu ürünü kullandıklarını hissetmemektedirler. Buda  ürünün en büyük artısı konumundadır.

Manyetik Kirpin Nasıl Kullanılır?

Görünüş olarak normal kirpiklerinden bir farkı olmayan ürünün, kullanımı da oldukça kolay ve hızlıdır. İki parçadan oluşan mıknatıslı kirpikler, üst kirpiğin iç kısmına ve üstüne takılarak kullanılıyor. Bir parça kirpik alınarak üst kirpik dibine konuluyor. Ardından kirpik altına takmaya uygun bir parça alınarak aynı kirpiğin altına takılarak mıknatısın çekmesi sağlanıyor. Kirpik takma işlemi sırasında herhangi bir yapıştırıcı kullanılmamaktadır. Bu sebepten dolayı bayanlar gözlerini kapatsalar dahi herhangi bir yapıştırıcı izi olmayacaktır. Buda doğal görünümü arttıracaktır. Manyetik kirpik kullananlardan çoğu beğendi. Daha önce aşina olanlar takma kirpiklere daha kolay adapte olabiliyor.

Çoklu Kullanım Özelliği

Daha önceki ürünlerde bir defa kullanıldıktan sonra bir daha kullanım sansı olmamakta idi. Özellikle yapıştırma yöntemi ile takılan kirpikler bir kez çıkarıldıktan sonra bir daha kullanma imkânı yoktur. Ama manyetik kirpiklerde yapıştırma özelliği olmadığı için çıkarmak istediğinizde 5 saniye çıkarabilmektesiniz. Tekrar takmam istediğinizde yine 5 saniyede takabilirsiniz. Yaklaşık 300 defa kullanma olanağınız bulunmaktadır.

Kolay Temizlenme Özelliği

Yapay ve takma kirpiklerin en büyük sorunlardan biride temizliğinin oldukça zor olması ve uzun sürmesi idi. Bu yeni ürün ile birlikte gönderilen temizleme losyonu ile kirpiği çıkardıktan sonra kısa sürede temizleyip tekrar kullanabilmektesiniz.

Farklı Uzunluk ve Modelleri

Herkesin isteğine göre oldukça farklı uzunlukta ve hacimde modelleri bulunmaktadır. Bu geniş ürün yelpazesi ile kadınlar farklı günler için farklı kirpik modelleri tercih edebilmektedirler.

Kadınlar günlük yaşantılarında farklı özel günler ve davetlerde daha farklı kirpik modellerini tercih edebilmektedirler. Buda farklılık hissi vererek kadınları daha mutlu etmektedir.

 Doğal Görünüm

Kadınların takma kirpik konusunda en çok şikâyet ettikleri nokta doğal görünmemeleri ve uzaktan çok rahatlıkla anlaşılabilmesiydi. Mıknatıslı kirpik ile kirpikleriniz içindeki mıknatısların da etkisi ile oldukça doğal görünmektedir.



  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli