İzmir Bayındırda nergis ve kuru çiçekler tanıtım amaçlı hediye edildi

İzmir Bayındırda nergis ve kuru çiçekler tanıtım amaçlı hediye edildi

İzmirde Bayındır Belediyesi 6 Şubatta Turan Mahallesinde yapılacak Nergis ve Kuru Çiçek Festivali’nin tanıtımı amacıyla Konak Meydanında ve Karşıyaka İskelesi’nde İzmirlilere nergis ve kuru çiçek hediye etti.

İZMİR (İGFA) - Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Hem Turan Mahallesinde yetiştirilen; kokusuyla ve dayanıklılığıyla büyük rağbet gören nergis ve kuru çiçeğini tanıtmak amacıyla 6 Şubat’ta 'Nergis ve Kuru Çiçek Festivalisi' düzenleyeceklerini duyurdu. 

Tanıtım amacıyla hem üreticilerin, hem de halkın yüzünü güldürdüklerini belirten Başkan Demirezen, 'Bayındır çiçekçiliğin her alanında iddialı. Herkesi festivalimize bekliyoruz” dedi.

“Bayındır Her Mevsim Çiçek Gibi” sloganıyla, bu sene ilk kez düzenlenecek Bayındır Turan Mahallesi Nergis ve Kuru Çiçek Festivali Turan Mahallesi meydanında gerçekleşecek ve saat 12.00’de başlayacak.

En iyi stant yarışması, halk oyunları gösterisi ve çeşitli etkinliklerin de yapılacağı festival saat 17.30’da sahne alacak Pop sanatçısı Hande Ünsal’ın konseri ile son bulacak.



  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli