İstanbul Sepetli Vinç Kiralama

İstanbul Sepetli Vinç Kiralama

Ulaşılması zor olan, insan gücünün yetersiz olduğu ve çalışma sırasında iş güvenli açısından gereken tedbirlerin alınmasını sağladığı için birçok sektör sepetli vinç kiralama hizmeti satın alır.

İstanbul Sepetli Vinç Kiralama


Ulaşılması zor olan, insan gücünün yetersiz olduğu ve çalışma sırasında iş güvenli açısından gereken tedbirlerin alınmasını sağladığı için birçok sektör sepetli vinç kiralama hizmeti satın alır. Kiralık vinç hizmetlerinin verildiği firma yaklaşık yirmi yıllık deneyimi ile köklü ve nitelikli bir firmadır. Firma sepetli vinç kullanacak operatörlerinin eğitimlerini tamamlamış olmasına, müşteriye karşı güler yüzlü ve profesyonel bir yaklaşım sergilemesi hususunda gereken hassasiyeti gösterir. Firma sepetli vinç dışında farklı vinç çeşitleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm sağlar. Firmanın verdiği hizmetleri incelemek için https://www.sepetlivinckiralama.net/ adresini ziyaret etmelisiniz.


Sepetli Vinç Nedir?


Sepetli vinçler dorse ya da kamyon üzerine monte edilen bom olarak isimlendirilen uzun kol ucunda bulunan sepetli ve ağır iş makineleridir. Hareket edebilen araçlar üzerine monte edildikleri için mobil vinç olarak isimlendirilirler. Sepetli vinçler mutlaka sertifikalı vinç operatörleri tarafında kullanılmalıdır. Sertifikası olmayan personel çalıştırmak önüne geçilemeyecek iş kazalarına sebep olabilir. Bu nedenle firmanın vinç operatörleri meslek edindirme kuruluşları tarafından düzenlenen mesleki yeterlilik sınavlarını bitirmiş tecrübeli personellerden oluşur.


Sepetli Vinç Kullanımında Alınması Gereken İş Güvenliği Önlemleri


Sepetli vinç hem kullanımı profesyonellik isteyen hem de kullanım sırasında bir takım iş güvenliği önlemleri alınması gereken ağır tonajlı iş makineleri arasında yer alır. Kullanılacak alana birbirinden farklı ağırlık kapasitesine ve farklı özellikler sahip sepetli vinçler bulunur. Bu nedenle de her sepetli vinçte alınması gereken güvenlik önlemleri farklı içerikli olur. Ancak genel olan bir dizi önlemler değişmez. Bunların başında personellerin baret, kask ve koruyucu elbiseler giymesi iş alanında kendini gösterir nitelikte sarı fosforlu yelekler giymesi gerekir. Bunun yanında mutlaka güvenlik kemerlerinin takılması gerekir. Firma vinç kiralama sırasında iş güvenliği malzemelerinin de temininde yardımcı olur.


Sepetli Vinçler Nerelerde Kullanılır?


Sepetli vinçler ağır yük taşıma ve nakliyesinde, büyük makinelerin montajında, elektrik ve trafoların bakımında, büyük boyutlu tabelaların montajında ve yüksek binaların dış cephe temizliğinde kullanılır. Firma günlük haftalık ya da müşterinin talebine göre aylık vinç kiralama hizmeti sağlar. Bu hizmeti verirken G sınıfı ehliyeti olan personeller ile çalışır.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli