İngilizce eğitiminde bakırköy İngilizce kursu

İngilizce eğitiminde bakırköy İngilizce kursu

Türk Amerikan derneği 1951 yılında İngilizce kursu olarak faaliyet hayatına başlamıştır. O yıllardan itibaren yabancı dil kursları ve eğitimleri konusunda uzman kadro ile beraber eğitim hayatına devam etmektedir. Geren İngilizce gerekse diğer yabancı diller konusunda en yenilikçi eğitimler veren Bakırköy İngilizce kursları öğrencilere yönelik eğitim çözümleri ile kaliteli hizmetine devam etmektedir.

İstanbul’un her köşesinde yer alan yabancı dil eğitim kursları şimdi de Bakırköy şubesi ile eğitim hayatını sürdürmektedir. Tamamen öğrenci odaklı eğitim methotlarını uygulanan kurslarda İngilizce öğrenmek artık çok daha kolay.

 BAKIRKÖY İNGİLİZCE KURSU SEVİYE BELİRLEME

 İngilizce eğitiminde, konuşma, yazma ve okuma seviyeleri kademeli olarak çıkılır. Bakırköy İngilizce kursları arasında kaliteli eğitime yönelik faaliyet gösteren Amerikan Kültür Derneği Yabancı Dil Kursu, her öğrenci için seviye tespit sınavı düzenler. Öğrencilerin yabancı dil seviyelerine göre değerlendirip bu seviye bazında gerekli eğitimler verilir. Öğrencilerin seviyelerini belirlemek seviye tespit sınavlarına göre doğru ders programlarının hazırlanması sağlanır.

Öğrenciler seviyelerine göre isterlerse birebir özel ders alabilir isterlerse de grup derslerine katılabilirler. Verilen eğitimlerin tamamı Türkiye’nin uzman ve yabancı dil konusunda başarılı eğitmenleri tarafından verilmektedir.

 İNGİLİZCE KURSLARINDA ZENGİN İÇERİK VE ÜCRETSİZ DERSLER

 Amerikan Kültür Derneği Yabancı Dil Kursları olarak kurslarımız öğrencilere zengin materyallerle beraber kurs imkanı verir. Yalnızca kursu öğrenme amacı değil, aynı zamanda pratik yapma imkanları da sunulmaktadır. Bu husus için özel derslerde yabancı eğitimciler kurslara katılmaktadır.

İngilizce eğitimlerimizin tamamında kursiyerlerimizin talepleri oldukça önemlidir. Gelen taleplere göre kursiyerler sınıf ortamında ya da özel ders olarak kurslarını alabilirler. Konuşma, yazma ve okuma dersleri ayrı ayrı verilmekte olup detaylı bir kurs süreci yaşanır. Eğitimlerimizde daha yüksek verim alabilmek adına alınan her seviye için öğrencilere ücretsiz özel ders hakkı verilir. Bu ücretsiz derslerde kaçırılan tüm konular telafi edilmeye çalışılır. Ücretsiz dersleri eğitimcilerden talep ederek, kullanabilirsiniz.

 AKTİVİTELİ İNGİLİZCE KURSLARI

 Yabancı dil eğitim kurslarımızın tamamında aktiviteli öğrenme olanakları da sunulmaktadır. Grammar Club, Speaking Club şeklinde yer alan İngilizce öğrenme etkinliklerimiz sayesinde kurslar daha eğlenceli bir hal almaktadır. Bu aktivitelerin tamamı öğrenciler üzerinde bilgileri unutmama ve hafızada tutma şeklinde bir avantaj sağlamaktadır. Bu sayede verdiğimiz eğitimler sıradan dil eğitimlerinden daha farklı bir içeriğe sahiptir.

Grammar Club dersleri kurs içerisinde en verimli geçen derslerden birisidir. Çünkü, bu derslerde öğrenciler uzman eğitimcilerle beraber cümle kurmayı öğrenmektedir. Daha akıcı bir İngilizce için aktiviteli kurslar bünyemizde önem kazanmaktadır



  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false