İnegöl eski Belediye Başkanı hayatını kaybetti

İnegöl eski Belediye Başkanı hayatını kaybetti

1955-1957 ve 1959-1960 yıllarında İnegöl Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kemal Özkan hayatını kaybetti.

1950 yıllarında İnegöl'de Belediye Başkanlığı görevi yapan Kemal Özkan adına İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz şubat ayında açılan Kemal Özkan parkı bir vefa örneği olarak gösterilmişti. 

Aynı zamanda İnegöl Mehter Takımının da kurucusu olan Özkan, Mehter takımının kuruluşunun 48, yılı için geldiği İnegöl'de Alinur Aktaş tarafından şu sözlerle anlatılmıştı ;

"İlçemize hizmeti dokunanlar başımızın tacıdır. Başkanımızın görev yaptığı dönemlere tanık olmasakta yaptırdığımız araştırmalar neticesi Kemal Özkan Başkanımızı iyi tanıdık. İlçemize yaptığı hizmetleri bilgilerimiz arasına yerleştirdik. Kendisini particilik yapmayan, insanlara tarafsız yaklaşan, kentimize önemli hizmetleri dokunduğunu biliyorum."

İnegöl'ün 12. Belediye Başkanı olan Kemal Özkan'ın vefatını İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu ;

"İnegöl'ümüzün eski belediye Bşk.dan(1955-1957 ve 1959-1960) değerli büyüğümüz Kemal Özkan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
Merhum ağabeyimize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum."



  • Cumartesi 31.5 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Pazar 30 ° / 17.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.7 ° / 14.8 ° Güneşli