İçerikle Pazarlama Çalışmaları Yaparak Sıralama Yükseltme Taktikleri

İçerikle Pazarlama Çalışmaları Yaparak Sıralama Yükseltme Taktikleri

Günümüzde internet kullanımı hemen hemen bütün evlere kadar girmiş durumdadır. İnsanlar almak istedikleri ürünleri internet üzerinden araştırmakta ve çoğu zaman burada ulaştığı bilgiler doğrultusunda satın alma eğilimi göstermektedir. Pazarlama için en uygun ortam artık e-ticaret olmuş durumdadır. Arama motorlarında genellikle ilk sıralarda olan sitelere girer oralardan bilgi alırız. Sizlerde içerikle pazarlama çalışmaları yaparak üst sıralarda hatta ilk üçte yer alabilirsiniz. Bursa seo danışmanı bu konuda destek alabileceğiniz bir kaynaktır.


Bursa e-ticaret danışmanı içerikle pazarla çalışmalarında sıra yükseltmek için uyguladığı taktiklerden bazıları şöyledir;


Google’ın Yeni Çalışma Projesi – AMP Sayfalar


İçerikle Pazarlama Çalışmalarında SEO Uygulama Taktikleri


İnternet üzerinden arama motorlarına bilgi almak istediğiniz ürün adını yazarak arama yapıldığında karşınıza listeler halinde internet sayfaları gelmektedir. SEO (Search Engine Optimization) uygulanarak nasıl sıralama yükseltilir? Arama motorları aramak istediğiniz kelimeyi bütün sayfalarda arar, aynı yazılışta olan ve en çok kullanılan sayfaları listeler. Ürün tanıtım yazınızı SEO kurallarına göre hazırlamanız sizi üst sıralara taşıyacaktır. SEO kurallarına uygun tanıtım yazısı hazırlarken konu başlığı, anahtar kelime, paragraf ve link gibi unsurları dikkate almak gerekir. Bu konuda zorluk çekenler için SEO uyumla tanıtım yazıları hazırlayan web sayfalarından uzman yardım almaları uygun olabilir. Bursa SEO uzmanı bu konuda sizlere en iyi tanıtım yazılarını hazırlayacak bilgi, birikim ve uzman yazar kadrosuna sahiptir. Yazı içerisinde belirlenecek başlık ve anahtar kelime seçimi sizi arama listesinde üst sıralara taşıyabilir.



İçerikle Pazarlama Çalışmalarında Backlink Uygulama Taktikleri


Öncelikle backlink tanımını yapalım. Backlink; internet sayfanız veya tanıtmak istediğiniz ürün bilgisinin bulunduğu sayfaya yönlendirilmek üzere başka sayfalarda veya forumlarda kullandığınız yönlendirme linkidir. Bunu şöyle açıklayabiliriz; Bilgisayarınızda belgeler klasörü içerisinde bulunan makale alt klasöründeki “SEO Uyumlu Makale” Word dosyasını açmak için bu adımları takip yerine bilgisayar masaüstüne kısa yol ekleyerek direk ulaşmak gibi düşünebilirsiniz. Backlink uygulamasını ne kadar çok yerde kullanırsanız sayfanıza ulaşım da o kadar fazla olacağından sayfanız arama motorlarında üst sıralara taşınmış olacaktır. SEO Bursa hizmetleri ve ürün tanıtımı yapmak ve sayfasına backlink ağını genişletmek isteyen herkese uzman kadrosu ile bu hizmeti veriyor.



İçerikle Pazarlama Çalışmalarında Sıra Yükseltmek Diğer Taktikler


Ürünlerinizi internet ortamında pazarlarken dikkat edilmesi gereken diğer hususlardan birisi tanıtımı yapılmak istenin ürünün görselidir. En uygun ölçülere göre tanıtım yazısına eklenilecek resim görsel aramalarda da sizi üst sıraya taşır. İnternet sayfanızın yaşı, java uygulamaları, harita ve mobil uyumluluk gibi konuların uzman ekipler tarafından kontrol edilmesi sizleri arama motorlarında ilk sıralara yükseltir. Bursa dijital pazarlama hizmetleri SEO uyumlu tanıtımlar ve e-ticaret danışmanlık hizmetleri ile en kaliteli ve en hızlı bir şekilde ürün veya sayfanızı arama motorlarında ilk sıralara taşıyacaktır. Bursa e-ticaret danışmanlığı yesilSEO.com internet adresinden daha kapsamlı bilgiyi ücretsiz bir şekilde sizlere sunuyor.


SEO Bursa’yı yerinde ziyaret etmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Seo Bursa maps



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli