Hava Durumu Raporları

Hava Durumu Raporları

Hava durumları gerek televizyonda gerekse de telefonlarda en çok takip edilen konuların başında geliyor

. Hava durumu raporları genellikle TV’lerde haber bültenlerinden önce kısa olarak yayınlanır. Bu yayınlarda genellikle belli başlı il merkezlerinin hava durumları aktarıldığı için diğer il ve ilçelerle ilgili bilgilere erişilemez. Havadurumu15gunluk.org sitesinde Türkiye’de ve dünyadaki her şehir ile ilgili hava raporlarına ulaşabilirsiniz. Hava durumu raporları 5 günlükten 15 günlüğe, 30 günlükten üç aylığa kadar incelenebilmektedir.

Bursa Hava Durumları

Sitede örneğin Bursa hava durumu gibi bilgilere anında ulaşabilirsiniz. İstanbul, Manisa, Ankara, Mardin gibi bütün şehirlerin hava durumları anlık olarak sitede aktarılmaktadır. Sitenin aldığı ve sistemine girdiği tüm bilgiler uydulardan alınan verilere göre aktarılmaktadır.

Saatlik Hava Durumu

Hava durumları TV’lerde ya da radyolarda genellikle günlük ve üç günlük olarak aktarılır. Havadurumu15gunluk.org sitesinde ise gün içerisinde hava durumunun saat başı değişimlerini görebilirsiniz. Genel olarak gece ve gündüz sıcaklıkları ana sayfada yer almakla birlikte ayrıntılı hava durumu raporuna şehir seçimi yapmanızın ardından ulaşabilirsiniz.

Kar Raporları

Sitede hava durumu raporlarının haricinde ülkemizdeki denizlerin anlık su sıcaklıklarına da ulaşılabilmektedir. Ayrıca özellikle kışın yolculuk yapmak isteyenlerin inceleyebileceği kar kalınlıkları da sitede sürekli güncellenmektedir. Sitedeki hava durumlarına 7/24 ulaşabilir ve sıcaklık farklılıklarını inceleyerek planlarınızı ona göre yapabilirsiniz. Sitedeki uzun zamanlı hava durumu raporları dahi gerçek sonuçlar vermektedir.



Anahtar Kelimeler: Hava Durumu Raporları
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false