'Hala yalan siyasetini sürdürmeye devam ediyorlar'

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Külliye'de görüştüğü iddialarına ilişkin, 'CHP sözcüleri hala Cumhurbaşkanlığını suçlama şeklindeki yalan siyasetini sürdürmeye devam ediyorlar.' ifadeler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir CHP'linin Külliye'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü" iddia eden ve yalan haberlere imza atan gazetecilerin bu yalanın arkasından çekildiğini, haberin kaynağı olarak CHP Genel Merkezi'ni adres gösterdiklerini belirtti.

"Bu yalan haberin hedefi olan CHP'li siyasetçi, bu yalan haber vasıtasıyla üretilen kumpasın CHP Genel Merkezi tarafından üretildiğini söylüyor." ifadelerini kullanan Çelik, "Açıkça, tüm taraflar CHP Genel Merkezi'nin ürettiği bu kumpas siyaseti yüzünden hesap vermesi gerektiğini söylüyorlar. Yalan siyaseti üreten CHP sözcüleri ise mahcup olacakları yerde hala Cumhurbaşkanlığını suçlama şeklindeki yalan siyasetini sürdürmeye devam ediyorlar. Yalan, kumpas ve ahlak sınavından eksi not alarak her dakika daha fazla dibe çökmek siyasal karakter haline gelmiş artık." değerlendirmesinde bulundu.



  • Cumartesi 31.9 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Pazar 30.3 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.7 ° / 9.7 ° Şiddetli yağmurlu