Hadise'den vergi açıklaması...

Hadise

O Ses Türkiye'deki yeni jüri üyeleriyle buluşan Hadise, vergi kaçırdığı iddialarından kız kardeşleriyle arasının açılmasına kadar hakkındaki tüm dedikodulara cevap verdi.

ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ

Hadise, yeni sezonda jüri üyeliği görevini paylaşacağı Murat Boz, Seda Sayan ve Beyaz'la Acun Ilıcalı'nın verdiği yemekte bir araya geldi. Çıkışta hakkındaki tüm iddiaları samimi bir şekilde yanıtlayan Hadise, kız kardaşleriyle iş ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Hadise, 'Aramızda sıkıntı yok desem, yalan olur. Ama onlar benim ailem, canlarım. Zor bir dönemden geçiyoruz, bu günleri aşacağımız' dedi. Hadise vergi kaçırdığı dedikodularına ise 'Her Türk vatandaşı gibi vergimi ödüyorum. Vergi ödememek için mallarımı ablamın üzerine yaptığım yalan' dedi.

SİGORTAMIZ YATSIN YETER

Jüriye yeni dahil olan Beyaz ise esprileriyle geceye damga vurdu. Acun Ilıcalı'dan para istemediğini söyleyen Beyaz, 'Seda ve ben artık emeklilik dönemindeyiz. Acun bizim sigorta prim ve günlerimizi tam yatırsın başka bir şey istemiyoruz' dedi. Acun Ilıcalı ise “Çok güzel, eğlenceli bir ekip kurduk. Seyircileri güzel bir şov bekliyor. Beyazıt'la çok eski dostluğum var. Seda Hanım da yıllardır ekranlarda ve çok seviliyor. Bu ekibi görüpte heyecanlanmamak elde değil' dedi.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli