Fatih Terim: Müsait olursa oynatmak isterim

Fatih Terim: Müsait olursa oynatmak isterim

Galatasaray, Sivasspor'u Süper Ligi'n 8. haftasında 3-2 mağlup ederken Fatih Terim de maç sonrasında açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3- 2'lik Demir Grup Sivasspor galibiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu galibyetin ardından "Keyifli bir maç oldu. Cuma günü lig keyifli başladı. 11'e 11 ilk yarı başarılıydık. Özellikle ilk 15 dakka sonrası daha iyiydik.

İkinci yarı rakio 10 kişi kaldıktan sonra rehavet olabilir, yorgunluk olabilir, sanmıyorum yorgunluk olduğunu, sanırım rehavet oldu. Sivasspor'u da tebrik ederm. Geçiş oyunlarında sonuçlar alabilseydk, sonuç daha farklı olablirdi. İlk yarı içeri girdiğimizde arkadaşlar istatistiklerin hepsinde önde olduğumuzu söyledi. İyi Galatasaray'ın sinyallerini vermeye başladık." dedi.

FALCAO İÇİN AÇIKLAMA: MÜSAİT OLURSA OYNATIRIZ

Radamel Falcao, Sofane Feghouli ve Mario Lemina'nın kadroda olmamasıyla ilgili soru üzerine konuşan Terim "Kadrodaki bütün arkadaşlarımız oynayabilir. Real Madrid maçında Sivasspor'a göre değişik oyuncularla oynayabiliriz. Falcao'le konuştum ama ağrım var dedi. 17-18 gündür oynamıyor ve antrenmana da çıkmıyor. Falcao müsait olursa böyle bir Şampyonlar Ligi maçında oynatmak isterim ama nasıl oynayacak, bakacağız. Feghouli'nin ayağında ağrı vardı. Lemina yetşecek mi, yetişse bize uygun olacak mı bakacağız." ifadelerini kullandı.



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli