Evde en kolay ağda yapmanın ismi Epiwax

Evde en kolay ağda yapmanın ismi Epiwax

Kıl ve tüylerden Epiwax ile kolay şekilde kurtulun. Ağda yapmanın en kolay yolu olarak nitelenen ağdanın özellikleri aşağıda verilmiştir.

Ağda, en kısa kıl ve tüyleri bile alarak size hayal ettiğiniz pürüzsüz görünümü sunuyor.

Epi wax ağdanın kullanımı son derece kolay. Pürüzsüz doku için ağdanın sürülmesi, soğumasının ardından ise direkt olarak soyulmasıdır. Ağda soyularak, kılların o şekilde kökünden çıkarılması sağlanacaktır.

Isıtılarak Kullanılır; Ağda özellikleri söz konusu olduğunda, ilk akla gelen soğutularak kullanılması olacaktır. Ağda ısıtılır ve bölgeye ince bir tabaka olarak sürülür.

Bölgede soğuması beklenir; Yapmanız gereken sürmüş olduğunuz ağdanın bölgede soğumasını beklemek. Bunun için sürmüş olduğunuz ağdanın soğumasını bekleyeceksiniz. Soğuyan ağda direkt olarak olarak soyulabilecektir.

Bölgeden soyulur; Soyulabilen ağda, soğumanın ardından direkt olarak soyulacak. Ağdanın herhangi bir uç bölgesinden direkt olarak çekerek soyabilirsiniz. Soyulan ağda ile istenmeyen tüylerinizin ve kıllarınızın ağda ile birlikte yok olduğunu göreceksiniz.

Hangi bölgelere uygulanır; Ağda aldıktan sonra tüylü ve kıllı olan hangi bölgelere uygulayacak olduğunuzu da bilmek isteyeceksiniz. Herhangi bir tahriş ya da deformasyon olmaması açısından, doğru bölgelere uygulanması önemlidir. Vücudun her bölgesi için kullanıma uygundur. Yüz bölgesinde, Kol ve bacaklarda, Üst bacak ve kol altında, Kaş – yanak – çene bölgelerinde ağda kullanabilirsiniz. Yukarıda verilen bölgelerde kıl ve tüylerin azalması için köklerde incelme olacaktır. Gönül rahatlığı ile sipariş vererek, kullanımı sağlayabilirsiniz.

Epiwax kullanımı bu şekildedir. Sipariş vererek avantajlı şekilde kullanabileceğiniz Epiwax ağda direkt olarak tüylerin azalmasını sağlayacak. Bunun için yapmanız gereken, ağdanın düzenli kullanımı. Herhangi bir epilasyon aleti ile tüylerinizi almadan, direkt olarak ağda ile tüylerden kurtulup tüylerinizin temizlemesini sağlayabilirsiniz.

Düzenli kullanım; Ağdanın düzenli kullanımı kıl köklerini azaltır. İnce kökler sayesinde, tüylerin çıkması da uzun süre zaman alacak. Bu sayede bir süre pürüzsüz yüzey korunacağından rahat şekilde hareket etmeniz mümkün oluyor. Vücudun her bölgesine uygulanabiliyor olması, geliştirilmiş olan çeşitlerinden kaynaklanıyor. Farklı ağda partikülleri ile direkt olarak cilt türüne göre kullanım imkanı sunuluyor. Eğer siz de cilt tipiniz konusunda bilgi sahibiyseniz direkt olarak o cilt türü üzerinden hareket ederek, istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Siyah ağda peeling etkisi yaratacaktır. Bunun için ölü derileri ve batıkları olan kişiler siyah ağdayı kullanabilir. Siparişi verirken bunu göz önünde bulundurun. Sarı tüylerde kullanmanız için uygun olacaktır. Beyaz tenlilerin genel olarak kullanması avantajlıdır. Tüm bölgelerde kullanımı uygundur. Pudralı ağdadır. Genital bölge ve yüz için oluşturulmuştur.

Yukarıda verilen Epi wax ağda çeşitleri arasından sizin için uygun olanını kısa sürede sipariş verebilirsiniz. Doğru bölgeye uygulama yapabilirsiniz.



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli