Eskihisar fotoğraf stüdyosuna döndü! Gebze düğün çekimi...

Eskihisar fotoğraf stüdyosuna döndü! Gebze düğün çekimi...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Eskihisar Sahili, deniz ve doğayla iç içe bulunan yapısı nedeniyle fotoğrafçıların ve fotoğrafseverlerin uğrak mekanı oldu.

Gebze'ye bağlı Eskihisar Sahili, düğün fotoğrafçılarına büyük imkan tanıyor. Sahili, sahile bağlı parkları ve tarihi yapısıyla adeta  bir fotoğraf stüdyosuna dönüşen bölge, farklı illerden ziyaretçilerini ağırlıyor. Sahilin son konukları ise Bursa'da düğün çekimi yapan İki Kişi fotoğraf ekibiydi. Emrah ve Tuğba çiftinin çekimlerini yapan ekip üyeleri Yakup Altan ve İlknur Parlak, "Bursa ağırlıklı olmak üzere, Türkiye'nin farklı noktalarında çekim yapıyoruz. Eskihisar Sahili'nde ilk çekimimizi yaptık. Bölge fotoğraf açısından oldukça zengin; mavi ve yeşil bir arada. Bursalı çiftlerimiz için de burayı tavsiye edeceğiz" dediler.

En mutlu anlarını ölümsüzleştirmek isteyen Emrah ve Tuğba çifti ise "Düğün fotoğraflarımızı deniz kenarında ya da ormanda çektirmek konusunda kararsızdık. Eskihisar Sahili bize iki imkanı da sundu. Burası doğal ve tarihi yapısıyla ön plana çıkıyor. Tercihimizin ne kadar doğru olduğunu buraya geldiğimizde görmüş olduk. Bizim gibi düşünen çok fazla düğün çifti vardı" dedi. 16Burada Fotoğraf ekibinin web sitesi: www.16burada.com 16Burada Fotoğraf ekibinin Facebook sayfası için tıklayın...



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli