Eski Bursa milletvekili Bennur Karaburun'a yeni görev

Eski Bursa milletvekili Bennur Karaburun

25. ve 26. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Danışmanı olarak göreve başladı.

Karaburun, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bennur Karaburun'un açıklamaları şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendi’nin uygun görüşü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Danışmanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

AK Parti’miz çatısı altında 25. ve 26. Dönem Bursa Milletvekilliği görev sürecinin ardından Milletimize ve Devletimize olan hizmet borcumuzu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızda sürdürme gayreti içerisinde olacağım.

AK Parti Bursa Milletvekili olarak yaptığım görev sürecimiz boyunca hiç durmadık, hiç yorulmadık ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilen görevlere layık olmaya çalıştık. İnşallah yine durmayacağız, yine yorulmayacağız.

Bu vesile ile destek ve dualarını ileten tüm dostlarımıza, AK Parti’mize gönül veren gönüldaşlarımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendi’ye şükranlarımı arz ediyorum."



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli