Erdoğan bugün Bursa'da

Erdoğan bugün Bursa

Türkiye'nin en büyük otoyol projesi İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu ile 745 bin 365 metrekare alan üzerine kurulan ve Bursa Şehir Hastanesi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmen açılıyor.

10 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük otoyol projesi İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu ile 745 bin 365 metrekare alan üzerine kurulan ve 488 milyon Euro harcamayla tamamlanan Şehir Hastanesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açılıyor.

Helikopterle Bursa'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 15:30'da Bursa-İzmir Otoyolu'nun Badırga Mevkiinde toplu açılış töreni gerçekleştirecek. Erdoğan, buradan Bursalılara da seslenecek. 

Toplu açılışın ardından  kendi kullandığı araçla İstanbul-Bursa, İzmir otobanını test edecek olan Erdoğan, belirli bir noktadan sonra geri dönüş yaparak Şehir Hastanesi'ne gidecek. Üstün teknolojiyle donatılan modern hastanede  incelemelerde bulunacak olan Cumhurbaşkanının, Bursa'daki temasları sırasında AK Parti teşkilatıyla da bir araya gelmesi planlanıyor. 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı'nda akşam 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşecek olan teşkilat yemeğine katılacak Erdoğan'ın, Bursa'da teşkilatın sorunlarını dinlemesi bekleniyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı toplu açılış törenine katılmak isteyen vatandaşlar için kentin pek çok noktasından ücretsiz servis kaldırılacak. Servisler saat 14:30'da belirlenen noktalardan hareket edecek. 

AK Parti il ve ilçe başkanlıkları ile Kent Meydanı'ndan da ücretsiz kaldırılacak olan servisler saat 14:00 itibariyle yola çıkacak. 



Anahtar Kelimeler: Erdoğan bugün Bursa'da
  • Pazar 30.3 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.7 ° / 9.7 ° Şiddetli yağmurlu
  • Salı 16.3 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı