Endüstriyel Mutfak Sektörünün Lider Firması: Bademli Mutfak!

Endüstriyel Mutfak Sektörünün Lider Firması: Bademli Mutfak!

2010 yılında Bursa'da Ramazan Koç tarafından kurulan Bademli Mutfak, günümüzde endüstriyel mutfak ekipmanları alım ve satım faaliyetleri ile hizmet hayatına devam etmektedir.

Gün geçtikçe büyüyen ekibi, atölyeleri ve satış mağazaları ile başta Bursa olmak üzere tüm Türkiye'de ki ikinci el endüstriyel mutfak alım ve satım işlerinde sektörün lider firmaları arasında yer alan Bademli Mutfak, piyasayı daima takip ederek en iyi fiyat garantisi sunmakta.

İkinci El Endüstriyel Mutfak Alım ve Satım

Bademli Mutfak, Bursa endüstriyel mutfak alanında Kayhan'da faaliyetlerine devam eden Bademli Mutfak firması, çevre iller başta olmak üzere tüm Türkiye'nin illerinden endüstriyel mutfak alımı ve satışı gerçekleştirmektedir. Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş Bademli Mutfak, satın almış olduğu ve sattığı tüm ikinci el ürünlerin kontrollerini, bakımlarını ve temizliğini yaparak müşterilerine ürünlerini ulaştırmaktadır.

En İyi Satın Alım Fiyat Garantisi!

İkinci el endüstriyel mutfak ekipmanlarının alım işlemini yaptığını söylemiştik, ancak piyasayı daima takip eden Bademli Mutfak, rakiplerine oranla en iyi fiyat garantisi sunduğu gibi teslimat işlemlerinde de daima zamanında teslimat gerçekleştirerek hiçbir mağduriyet yaratmamak için alanında uzman ekibi ile haftanın 6 günü çalışmakta!

Tüm Endüstriyel Mutfak Kategorisine Ait Ürünler Mevcut!

Büyüyen ekibi ve atölye sayısının yanı sıra ürün portföyünü de daima genişleten Bademli Mutfak'da endüstriyel mutfak ürün grupları arasında yer alan tüm ürünleri en iyi fiyat garantisi ile satabileceğinizi bilmelisiniz. Aynı şekilde, ikinci el endüstriyel mutfak satış işleminde de geniş ürün yelpazesi sayesinde müşterilerine daima istedikleri ürünü tedarik etmektedir.

100 Müşteri Memnuniyeti

Bursa endüstriyel mutfak malzemeleri şehir içi veya şehir dışı satış alanında 100 müşteri memnuniyeti ilkesini daima koruyan Bademli Mutfak, satmış olduğu ürünlerin tamamını en hızlı şekilde müşterilerine ulaştırmaktadır. Zamanında teslimat, müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürün satış prensipleri sayesinde Bademli Mutfak, sektörün lider firmaları arasında yer almakta. Daha detaylı bilgi için : www.bademlimutfak.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. İkinci el endüstriyel mutfak alanında satmak istediğiniz ürünler için web site üzerinden formları doldurarak talep bırakabilirsiniz veya direkt iletişim bilgileri aracılığıyla iletişime geçerek en iyi fiyat ve hızlı teklif alabilirsiniz.



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli