'Doğum kontrolü dediler, neslimizi kurutma yoluna gittiler'

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin nikah şahidi oldu. 'En az 3 çocuk’ önerisini tekrarlayan Erdoğan, 'Yıllarca bu ülkede maalese

Futbolcu Mesut Özil, Amine Gülşe ile İstanbul Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de dünyaevine girdi. Düğün törenine, çiftin yakınları ile spor ve sanat camiasından önemli isimler de katıldı.
Çiftin nikahını İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya kıyarken, nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı. Çifte mutluluk dileyen Erdoğan, evlilik cüzdanını Amine Gülşe'ye takdim etti.

ERDOĞAN: DOĞUM KONTROLÜ DEDİLER, NESLİMİZİ KURUTMA YOLUNA GİTTİLER

'En az 3 çocuk’ önerisini tekrarlayan Erdoğan, "Yıllarca bu ülkede maalesef doğum kontrolü dediler, neslimizi kurutma yoluna gittiler" dedi.

​Erdoğan, “Benim evli çiftlere hep bir tavsiyem var. Bunu da herkes biliyor. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Nitelikli nesillere ihtiyacımız var, milletler ailelerden oluşur. Yıllarca bu ülkede maalesef doğum kontrolü dediler, neslimizi kurutma yoluna gittiler. Ama inşallah bu vasıflı nesil, bu dengeyi bozacak" ifadelerini kullandı.

 



  • Çarşamba 22.1 ° / 11.2 ° false
  • Perşembe 26.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cuma 29.3 ° / 14.5 ° Güneşli