Doğal Herbatint Saç Boyalarını Denediniz mi?

Doğal Herbatint Saç Boyalarını Denediniz mi?

Saçlardaki beyaz görünümü kapatmak veya saçlara farklı renk tonu katmak amacıyla kullanılan ürüne saç boyası denir.

Saç boyası özellikle kadınlar tarafından en çok tercih edilen saç bakım ürünü arasında yer alır.

Genellikle saçlarda oluşan beyazlığı kapatmak için kullanılsa da birçok kişi tarafından da saçları renklendirmek amacıyla da tercih edilir.

Sprey, kalıcı gibi birçok saç boyası çeşidi ve markası mevcuttur. Bu noktada saçlara uygulanan saç boyasının da saç köklerine zarar vermeyen doğal içerikte olması oldukça önemlidir. Doğal içeriğe sahip saç boyaları saçlara zarar vermeden istediğiniz renk tonunun oluşmasını sağlarken içeriğindeki organik elementler sayesinde saçların beslenmesine yardımcı olur. O halde gelin birlikte doğal bitkilerle özel olarak geliştirilen Herbatint saç boyasını inceleyelim…

Herbatint Saç Boyası

Herbatint, bitkisel özler ile harmanlanarak formüle edilmiştir. Amonyak içermeyen herbatint saç boyası, dünyada 28 ülkeye ihraç edilir. Nemlendirici etkiye sahip bu saç boyaları saçları parlak ve sağlıklı görünüme kavuşmasını sağlar. Mineraller açısında da oldukça zengin içeriğe sahip olan saç boyasında aleo vera, biberiye gibi saçları beslemeye yardımcı bitkisel elementler bulunmaktadır.

Herbatint boya, organik ve doğal saç boyası seçeneklerinde öncelikli olarak yerini alır. Herbatint kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilen saç boyası markasıdır. Bitkisel içerikli saç boyası her saç rengi için özel olarak geliştirilmiş ürün çeşitlerini yelpazesinde bulundurur. Siz de saç renginize göre ihtiyacınız olan boyayı tercih edebilirsiniz.

Herbatint Saç Boyası Nasıl Kullanılır?

Saç boyasını kullanmadan önce mutlaka saçlarınız kuru ve yıkanmamış olmalıdır. Bu adım boyanın saçlara daha iyi nüfuz etmesini sağlayacaktır. O halde hemen saç boyama adımlarına geçelim;

Saçlarınızın uzunluğuna, hacmine göre yeterli ve eşit miktarda bitkisel özlü Herbatint saç boyasını ve kutunun içerisinden çıkan glikol revelatörünü plastik veya cam bir kapta karıştırın.

Karıştırdığınız saç boyasını fırça ile önce saç diplerine uygulayın.

Kalan karışımı ise bütün saçlarınıza özellikle de saç uçlarına doğru yayın.

Toplam 40 dakika bekleyin.

40 dakika sona erdiğinde Herbatint bitkisel saç kremini uygulayın 5 dakika beklettikten sonra saçlarınızı iyice durulayın.

Siz de tüm saç boyası ve bakım ürünlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne kapıda ödeme imkanı ve hızlı kargo seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz.



  • Cumartesi 31.5 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Pazar 30 ° / 17.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.7 ° / 14.8 ° Güneşli