Dijital Tartı ve Tartı Fiyatları

Dijital Tartı ve Tartı Fiyatları

Tartı fiyatları cihaz türüne göre değişir. Kantar, standart tartılar ya da dijital tartı gibi farklı alternatiflerle ilgili seçim yaparken kullanım ihtiyacınıza yönelik uygulamalara başvurabilirsiniz.

Günümüzde her sektörde kullanılan tartılar aslında gelişen teknolojilerle uyum içerisindedir. Kozmetik sanayi, tıp ve eczacılık gibi sektörlerin yanı sıra kullanım alanı her geçen gün artan dijital tartı ile ilgili merak edilen çok sayıda faktör bulunmaktadır. Öncelikle ağırlık ölçmek için kullanılan tartılar artık elektronik olarak üretilmektedir. Alternatif olarak standart kantar ve benzeri ağırlık cihazları da kullanılabilir. Ancak son zamanlarda dijital tartıların ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaştığı bilinmektedir.

 

Dijital Tartı Kullanım Alanları

 

Teknolojinin gelişimi sayesinde kantar ve standart tartıların yerini artık dijital tartılar almıştır. Farklı fonksiyonlarla üretilen bu cihazlar ayrıca otomatik tartım yapmaktadır. Market ve manavlarda sıkça tercih edilen bu elektronik cihazların endüstriyel sektörlerin tamamında yine çok fonksiyonlu olarak tercih edildiği bilinir.

 

Bu cihazlar basınç ve ağırlık ölçümlerinde LCD aracılığıyla ağırlığı ekrana yansıtan dijital terazi olarak da adlandırılır. Çalışma prensipleri de oldukça basittir. Yük hücreleri olarak bilinen Load Cell, gergin bir şekilde kurulur. Tartım kabının üzerine bırakılan maddelerin ağırlığıyla beraber baskıyı elektrik sinyaline dönüştürür. Bu sayede direnç değişir ve yüksek doğruluk payıyla ölçüm gerçekleşir.

 

Dijital Tartı Özellikleri

 

Öncelikle tartı fiyatları bakımından son derece ekonomik olan bu cihazların yüksek doğruluk derecesinde tartım gerçekleştirdiği unutulmamalıdır. LCD göstergeye sahip olan bu cihazların ayrıca kablosuz özelliği de bulunur. Batarya ile çalışırken WİFİ noktası, ethernet bağlantı noktası ve farklı bağlantı noktaları da cihazda yer almaktadır. Birçok modeli en son teknolojilerle üretilen tuş takımlarına sahiptir. Son olarak otomatik kalibrasyon sistemi sayesinde kendi dengesini kolayca sağlar.

 

Tartı ve Dijital Tartı Fiyatları

 

Tartı fiyatları cihaz türüne göre değişir. Kantar, standart tartılar ya da dijital tartı gibi farklı alternatiflerle ilgili seçim yaparken kullanım ihtiyacınıza yönelik uygulamalara başvurabilirsiniz. Üstelik her model ve marka, kendi arasında da farklı özellikleri beraberinde getirmektedir. Ata Tartı olarak talep ettiğiniz her türlü tartı türü için hizmet verirken en uygun fiyatlandırma politikamızla çalışmalara devam ediyoruz. Teraziler, basküller, yedek parça ve daha pek çok cihaz için firmamızı tercih edebilir ve kaliteli tartı cihazlarına ulaşabilirsiniz.  Detaylı bilgi ve tüm tartı ürünleri için https://www.atatarti.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false