Cumhurbaşkanı Erdoğan için Bursa’nın önemi daha da arttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Bursa’nın önemi daha da arttı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini 9 günde 4 kez arayıp bilgi aldığını belirterek, “Doğru ve çok güzel diyaloğumuz oldu. Beklentilerin tamamını aktardım” dedi.

Yorucu geçen seçim maratonundan zaferle çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni döneme Ulucami'de şükür namazıyla başladı.

Namaz çıkışında vatandaşlara çorba ikram eden Başkan Aktaş, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz ile de bir sohbet gerçekleştirdi.

İkili arasında gerçekleşen bu sıcak sohbette Başkan Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeleri anlattı.

Yılmaz da, Aktaş ile Erdoğan arasındaki diyaloğu bugünkü köşesine taşıdı.

Yılmaz'ın köşesinin ilgili kısmı şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Bursa’nın önemi daha da arttı


Başkan Aktaş yorgunluğuna karşın mutluydu.

Sohbet ederken…

“İki adaylı seçimler hep böyle çekişmeli olur, ama böylesine nefes nefese bir seçimi Bursa görmemiştir herhalde” diyerek başladı.

İlk değerlendirmesi şu:

“Kampanya süresince bizi yerel seçimin dışına çıkmakla itham ettiler, fakat bana göre bunu biz değil karşı taraf yaptı. Ekonomiyi, genel gidişatı ve dış politikayı konuşunca otomatikman iş başka mecralara kaydı.”

Şunu vurguladı:

“Proje anlamında seçime çok hazırlıklıydım. Çok güzel projeler hazırladık, ama hiç proje konuşamadık. Hazırladığımız projeleri anlatamadım.”

Bu noktada…

“Bursa AK Parti ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan için çok daha değerli bir il haline geldi” yorumunu yaptık.

Aktaş da böyle düşünüyor:

“Sayın Cumhurbaşkanımızla doğru ve çok güzel bir diyaloğumuz oldu. 9 günde 4 kez aradı. Seçim gecesi saat 23.30 gibi konuştuğumuzda açılmayan sandıkları ve genel durumu sordu.”

Devam etti:

“Kendisini seçimin her aşamasında bilgilendirdim. Cumhurbaşkanımıza beklentilerin tamamını aktardım. Beklentilerin gerçekleşmemesi halinde sıkıntı yaşayacağımızı bilgilendirdim.”

Ardından…

“Bursa olarak bunun karşılıklarını görürüz inşallah” dedi ve ekledi:

“1.5 saatlik uykuyla sabah 08.00’de mesaiye gelip başladım. Bursa’nın beklentileri ve yapılacak işler için motive oldum.”



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli