Cumhurbaşkanı Erdoğan Fetih Müzesi'ne hayran kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fetih Müzesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü mitingi sonrasında Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni ziyaret etti.

Dün, Gökdere Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ne geçti.

Erdoğan, basına kapalı gerçekleşen ziyarette yetkililerden müze hakkında bilgi aldı.

Ritim Haber yazarı Cennet Yüzer Cankılıç, Erdoğan'ın müze ziyaretine ilişkin detayları bugünkü köşesine taşıdı.

​Cankılıç'ın köşesinin ilgili kısmı şöyle: 

"NE YAPTINIZ SİZ BÖYLE? MUAZZAM OLMUŞ"


Cumhurbaşkanı kürsüde hemen hemen 40 dakikaya yakın kaldı. Bursa yatırımlarını anlattı ve sözü tam karşısında bulunan 1326 Fetih Müzesi’ne getirip “Biraz sonra gezeceğim” dedi ve 31 Mart’a kadar da girişlerin ücretsiz olduğu müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda hemen karşı tarafta bulunan vizyon projelerden 1326 Fetih Müzesi’ne yürüyerek geçti.

Burada Müzeyi gezen ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın verdiği bilgileri dikkatle dinleyen Erdoğan’ın sonradan aldığım bilgiye göre, üst kattaki kubbeye çıkınca “Ne yaptınız siz böyle muazzam olmuş” , “Mustafa Bey müthiş bir şey olmuş, burayı herkes görmeli” diyerek hayranlığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müze çıkışında Bursa’dan ayrılmadan önce de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek burada belediye başkan adaylarıyla biraraya geldi ve minik bir toplantı yaptı.

Burada da öğrendiğim kadarıyla “ bu soğuya rağmen bu kadar insanın gelmiş olması güzel. Bu canlılığı diri tutun”diye memnuniyetini bildirdi.



  • Pazartesi 36.3 ° / 18.6 ° Güneşli
  • Salı 35.9 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.9 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı