Büyük İşler Yapan Küçük Bahçe Aletleri

Büyük İşler Yapan Küçük Bahçe Aletleri

Mükemmel bahçelere sahip olmak için tasarlanan bahçe aletleri, kullanım alanına göre farklı özelliklerde üretilir.

Mükemmel bahçelere sahip olmak için tasarlanan bahçe aletleri, kullanım alanına göre farklı özelliklerde üretilir. Bahçede doğru aletleri kullanmak; bahçe bakımı, sulama, ilaçlama ve budama gibi işlemlerin daha kısa sürede tamamlanmasını sağlar. Farklı boyutlarda tasarlanan bahçe aletleri sayesinde toprağı işlemek, ağaçları budamak veya sulamak mümkündür. Küçük ebatlara sahip ürünler çok fazla yer kaplamaz iken bahçede kullanımı da pratiktir. Bahçede bulunan sebze ve çiçekler ile düzenli olarak ilgilenmek gerekir.

Küçük Bahçe Aletlerinin Kullanımı

Sebze, çiçek ve ağaçlar canlı birer varlıklardır ve düzenli olarak bakıma ve ilgiye ihtiyaç duyarlar. Bahçelerde kullanmak için işlevsel birçok el aleti tasarlanır. Bahçede bulunan ağaçları, sebzeleri veya çiçekleri daha kolay sulamak için hortum kullanılır. Farklı uzunluklara sahip hortumları birleştirmek için plastik birleştirme eki kullanılır ve hortum sarma makinesi sayesinde kısa süre içerisinde hortumu toplamak mümkündür. Bahçe araç gereçleri arasında en işlevsel ürünlerden biri döner fıskiyelerdir. Açı ayarlı ve 2’li, 3’lü, 4’lü su çıkış kanalı bulunan fıskiyeler hortumlara monte edilir ve bahçenin her alanı eşit bir şekilde sulanır. Çim kesmeye de yarayan budama makası bahçe düzenlemesinde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Meyve ve sebzeler uzun uğraşlar sonucu yetişir ve toplarken ekstra özen göstermek gerekir. Meyve toplama makası sayesinde ağaca ve meyveye zarar vermeden hasadı yapmak mümkündür. Kurumuş toprakların kolayca bahçeden atılması ve toprağın eşit bir şekilde yayılması için ise tırmık kullanılır. Sahip olduğu dişli mekanizma ve uzun sapı sayesinde tırmık kullanmak kullanıcılara avantaj sağlar. Bahçe bakımında en önemli noktalardan biri de düzenli şilaçlamadır. Zararlı böcek ve sineklerden bahçenizi korumak için ilaçlama pompası kullanabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Bahçe Aletleri

Mükemmel bahçelere sahip olmak, uygun fiyatlı bahçe aletleri ile mümkündür. Farklı fiyat grubunda yer alan bahçe aletleri fiyatlarını ürünlerin kullanım alanı belirler. Hortumlar uzunluğuna göre fiyatlandırılır iken fıskiyeler sahip oldukları su çıkış kanalı sayısına göre fiyatlandırılır. İlaçlama pompaları ise farklı litre kapasitesinde üretilirken litre kapasitesi arttıkça fiyat da bu doğrultuda artar.



  • Cumartesi 31 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.3 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli