Bursalı gelinlerin tercihi! Bursa düğün çekimi...

Bursalı gelinlerin tercihi! Bursa düğün çekimi...

Bursalı gelinler en önemli günleri için dış mekan çekimlerinde doğayla iç içe olmayı tercih ediyorlar.

Şehir merkezine ve birbirine yakınlığıyla, gelin ve damatların yeni mekanlarından olan Dudaklı ve Yıldırım Kent Ormanı, çekim yaptıran Esra ve Üzeyir çiftinin de tercihi oldu.

Gelin Esra 'Düğün fotoğraflarımın doğayla iç içe olması benim için oldukça önemliydi. Bu yüzden Dudaklı ve Kent Ormanında çekim yaptırdım' dedi.

Damat Üzeyir'e göre de ağaçların arasından sızan ışık, fotoğrafların harika çıkmasını sağlıyor ve bu nedenle tercihlerini bu yönde kullandılar.

'Klasikleşmiş alanların dışına çıkmaya çalışıyoruz'

Esra ve Üzeyir çiftinin çekimlerini yapan İki Kişi fotoğraf ekibi üyeleri Yakup Altan ve İlknur Parlak ise Bursa'da dış çekim isteyen gelin ve damatlar tarafından oldukça sık ziyaret edildiklerini belirterek 'Şehirde Botanik Park gibi klasikleşmiş yerler yerine yeni yerler araştırıyor ve çekimlerimizi buralarda yapıyoruz. Dudaklı ve Kent Ormanı da bu yılki gözde bölgelerimizden ikisi” dedi.

Çiftlerin çoğunlukla doğayla iç içe olmayı tercih etse de tarihi mekanları isteyenlerin de azımsanamayacak kadar çok olduğunu belirten İlknur Parlak, 'Esra ve Üzeyir gibi yeni bir dünyaya adım atan çiftlerin, bu anlarını ölümsüzleştirmek ve mutluluklarını katlamak için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz' dedi.

İki Kişi fotoğraf ekibinin Facebook adresi için tıklayın…

İki kişi Fotoğraf ekibinin iletişim numarası: 0507 360 09 83

İki Kişi Fotoğraf ekibinin internet sitesi: www.ikikisi.com



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli